Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Sympatický mix God Bless America a Kick-Ass, který si ale razí vlastní cestu. Je to asi nejčernější komedie, kterou jsem letos viděl, která je však zároveň dost tragikomická. Dozvěděl jsem se spoustu věcí - jak by zhruba vypadalo tažení dvou bláznů s trochu pohnutým morálním kodexem, že mám občas dost černý smysl pro humor a kde že se schovávaly ty hektolitry krve a násilí, které mi chyběly v Guardians of the Galaxy (od stejného režiséra). I přesto však některé scény byly "přes čáru", kde za zmínku určitě stojí cringe humor, na který je asi Rainn "Dwight" Wilson zvyklý z Kanclu ale i jiné věci, tam ale stačí zmínit, že film dostal v Americe hodnocení R. Vzato kolem a kolem je to však prachobyčejná revenge fantasy s "damsel in distress" jako vedlejším chodem, u kterého jsem viděl stejný neduh jako u GBA, tj. velmi malá aktivita, případně úplná neschopnost, policie. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Psychicky a mentálně narušený maník s vidinami, co se naprosto složí poté, co ho opustí zparchantělá manželka, feťačka a alkoholička, kvůli v kuse fakujícímu rádoby mafiózo. "Hrdinovi" jednou večer rupne v bedně a na základě toho někdo vymyslel tenhle film, který mi akorát připomínal skvělého Defendora, bohužel ale jen námětem poněkud mentálně pomalejšího běžného smrtelníka v rouše superhrdinském. Zbytek je totiž vrcholná nuda, na které nic nemění ani přítomnost zfetované zmalované Liv či vyšinuté Ellen v elasťácích, naopak vrcholně nesympatický hlavní hrdina celý film na hrbu neutáhne, a to už jen pro tu drobnost, že hrb nemá. ~~~ Iracionální Defendorovská stupidní vykrádačka. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"To se děje mezi panely." - "Mezi panely... Tam teď jsme? Můžem tu dělat cokoli..." Chabá komiksová parodie s překvapivě kvalitním obsazením, které ale nemá co hrát. Většina vtipu se točí kolem toho, že hrdinové jsou přehnaně brutální, což mi přišlo dost málo. Jediné pozitivum - Ellen Page vyzývavě pózující v superhrdinském kostýmku. Radši si popáté pusťte KICK-ASSE. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Potenciál tu byl veliký, ale zpracování bohužel příliš neoslní. Některé scény jsou výborné - více prostoru pro Holy Avengera! - a explicitní násilí potěší. S Kick Assem by to ale bylo snad skoro nefér srovnávat, protože ten je prostě o třídu někde jinde. Na celém filmu je nejotravnější ten malý hubený chlapec (Ellen Page), který musí celou dobu buďto hystericky ječet nebo si osahávat místa, kde má většina žen ňadra. To jsem vážně jediná, komu Page nepřišla sexy, ale nechutná? Naštěstí se tu najde taky dost vtipných míst, které táhnou hodnocení nahoru. Bez toho navážení se do křesťanství by to ale asi šlo do kytek úplně. S odřenýma ušima za tři s vědomím, že už si to nikdy nepustím. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UŽ NEBUDEŠ PŘEDBÍHAT! UŽ NEBUDEŠ PRODÁVAT DROGY! NEBUDEŠ ZNEUŽÍVAT MALÉ DĚTI! NEBUDEŠ PROFITOVAT Z UTRPENÍ DRUHÝCH! PRAVIDLA TU JSOU UŽ HEZKY DLOUHO. A NEMĚNÍ SE!“..... /// Frank je slaboch s vlasy co nejdou učesat, osobnost, že ostatní žasnou, jak může vůbec něco tak pitomýho existovat, ale nejvíc hloupě vypadá, když brečí, že ho opustila žena. Tady pomůže jen osvícení! MÁM PRO TEBE PLÁN FRANKU! Hrdinové bez schopností – složité téma! Vždyť super záležitost Kick-Ass mám rád díky ,,schopnostem“. A Defendor je totální magor. Zbraně, jako bumerang, bomby, funkční pásek, luk a šíp, štít, dokonce i vosí roj už tu byly, zbejvá třeba ..... jasně, hasák! Jsou dvě možnosti: buď se vám to zdá vtipný, nebo trapný. Humor je (drsně) ujetej a nuda jen mezi obrázky (jako v komiksu). Způsob, kterým se tenhle hrdina vyrovnává s vážnýma věcma beru s nadsázkou. Asi jinak se ani brutálně superhrdinskej Rainn Wilson, klasicky ujetá E.Page a vtipně hnusnej A.Baldwin brát nedaj. BLAM!...SPLAT!...KA-POW! Závěrečná řežba je na to, jak je závažná i dost krvavá. Cejtím se SUPER a zároveň hnusně. Ano smál jsem se, když ,,trouba“ Frank řezal lidi hasákem. Já už jsem prostě takovej. Přijměte omluvu od nevzdělaného starce, který ,,tam“ viděl něco jinýho. To je jako by jste odsuzovali baseballku M.Douglase, když ,,volně padal“. ,,VÁŽNĚ SI MYSLÍŠ, ŽE KDYŽ MĚ ZABIJEŠ, TAK ZMĚNÍŠ SVĚT?“ ... ,,TO NEMŮŽU VĚDĚT JISTĚ, DOKUD TO NEZKUSÍM!“ Vidíte ,,to“ tam taky? Hmm, tak soráč... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Pokaždý, když mi uteče žena, jdu plakat na policii. 2.) Tvrdím, že je hnusný provozovat předmanželskou soulož. 3.) Zjistím, jestli by mohla hrát E.Page Wolverina místo H.Jackmana. 4.) Nesouhlasím s předbíháním ve frontě (na frontě se klidně předběhnout nechám). 5.) Thx za titule ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)
  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)

Reklama

Reklama