Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (109)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Príšerné herecké osadenstvo, digitálni predhistorickí žraloci, počínanie hlavných hrdinov postrádajúce akékoľvek náznaky logiky.... za kúsok ako je Malibu Shark Attack by sa veru nemuselo hanbiť ani nechválne známe štúdio Asylum, no na druhej strane som sa na tomto splašku miestami aj celkom pobavil, veď prihriato pôsobiaci baywatchák, ktorý si v plavčíckej búde skrýva malokalibrovku, ktorou potom priamo z pláže v rozbúrených vlnách s neomylnou presnosťou kosí žraloky, to sa nevidí každý deň... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak tohle dokonale zvedlo náladu. Když se sejdou prehistoričtí žraloci, plavčíci pobřežní hlídky a ničivá vlna tsunami, může a bude to slušná řachanda. Je nesmírně těžké vybrat nejhorší scénu, nejhorší „herecký“ výkon, nejhorší technickou finesu. U výsledku (a i samotného natáčení) museli trpět všichni zúčastnění – pokud jsou tedy alespoň trochu soudní. Neodolatelné!! ()

Reklama

Lada1962 

všechny recenze uživatele

Ó můj bože, kde tento film byl celý můj život... Film je naprosto příšerný a to od scénáře přes efekty až po herecké výkony. Nemůžete to srovnávat s jinými filmy, od kterých něco čekáte, na takovýhle film se podíváte s kamarády a pořádně se nasmějete (teda pokud máte IQ vyšší, než jedna blondýna z filmu) :) Takže prostě pecka a ty 2 hvězdičky, si to za ty záchvaty smíchu zaslouží ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Losoval jsem, jaký hodnocení sem prsknu, protože i kdybych měl v nabídce "Nevyprázdněná kadibudka po čtyřdenním fesťáku", ještě pořád by to byla poklona. Že jsem z kulicha vytáhnul zrovna lísteček s pěti hvězdičkama je holt ironie osudu, protože Útok žraloka a moje ruleta jsou na tom teď se smysluplností naprosto stejně. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Stručně: P. Wilson, jak jí žeru, tak jí to tu hrozně neslušelo. Zbytek obsazení průměr, i když ta bloncka byla kočka. A film? Totální sračka! Pseudožraloci, kteří se chovají proti přírodě, hnusně digitálně animovaní. Fyzické zákony mimo realitu. Jako tsunami, která srovná se zemí rodinné domy a věž plavčíků ne, to byl hodně dobrý vtip... Trapné, blbé, ubohé. Vrchol žánru. Nevím, jestli jde klesnout níž. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama