Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie začíná řešit vraždu uškrcené oběti. Při pátrání zjišťuje, že tento případ má něco společného s případem, který se udál před 14ti lety na lodi v docích. Do případu se znovu zaplete detektiv, který po dvou letech pátrání nedokázal ke starému případu na nic přijít, ale teď to vypadá, že by se mohl konečně dobrat k rozuzlení. (balone)

(více)

Recenze (69)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Těžká romance, povedený vizuál, skvělá práce s hudbou (i když Labutí jezero = sázka na jistotu), dobří herci a uzemňující finále - toť velké klady. Problém, který se mnou White Night má, není o stopáži ani o nepřehledném ději první poloviny - je o emocích, o které jeho zaměření vysloveně žadoní a jejichž potenciál není využit, a také o nedotaženosti v detailech, což mě nutí vracet si zas a znova drobné, avšak pro mě důležité nedořečenosti, které svádí k myšlenkám o samoúčelnosti a scénáristické bezradnosti, jenž budou možná příčinou opětovné projekce, jelikož nemám ráda neuzavřené případy ve vlastní hlavě. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal něco jiného, každopádně příběh se mě bohužel téměř nedotkl. První polovinu filmu jsem navíc tápal mezi postavami a jediný, koho jsem bezpečně rozeznal, byla stará (díky bohu ne doslova) známá Ye-jin Son. Samotný příběh vlastně ani nepřinesl žádnou jobovku, na kterou jsem tak toužebně čekal. Dle mnohých komentářů je tohle film roku a nevím co ještě. Hledám tedy v paměti a snažím se přijít na to, co mi mohlo utéct. Nic však nevidím. 5/10 ()

Reklama

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Na to jsem se těšil asi moc hodně, jelikož mě to docela zklamalo. :( První půlka hodně nepřehledná, nezajímavá a nudná bez jakékoliv akce. Druhá půlka lepší, po chvilce skoro všechno rozuzlí a jede se až do konce. Určitě tam bylo par skvělých momentů, které stály za to. Příjemná hudba, skvělé herecké výkony a kamera pozdvihují tento snímek do mého lepšího průměru. Určitě snímek sedne hodně lidem lépe než mě. :) Dobry koment: Flakotaso. 70% ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, docela mě to zklamalo. První polovina mě vyloženě znechutila, ztrácel jsem se ve změti jmen, událostí a motivací a vůbec nevěděl vo co gou. Druhá "vystvětlovací" část leccos zachranuje, ovšem když člověk polovinu filmu neví kdo je tam ten a proč ten dělá tohle a další támhleto, k postavám si nevytvoří ani za těch 135 minut vztah a těžko pak budou fungovat dojemné momenty v závěru. Film také postrádá nějaké extrémně silné scény, prostě něco co by mě šokovalo, zarazilo do sedačky. Hudba pěkná a několikrát dokonce její souznění s obrazem evokovalo Oldboye, avšak jenom v náznacích, protože to je přece jenom vyšší liga. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PRO NAŠI BUDOUCNOST....“ /// Jen tak úvodem – mám v těch ksichtech a jménech pořádnejch chaos (a to jsem si kurva říkal, že už su aspoň z 10tiny Korejec). To, že se se sebevraždama roztrhl pytel teď pro mě není to hlavní. Mozek jede na maximum (ale no tak – jsem už starší osoba…), snažím se zařadit všechny ty šikmý voči a jména s pomlčkami. TO TENKRÁT PŘED 14ti LETY…. (to si snad ze mě děláš prdel!!! Ty vole, a tahle se nechala přejmenovat… to včera ti parchanti - brnkačka!). Naštěstí! Naštěstí jim to tam brzo začne fungovat, všechno dostává smysl, tváře, jména a tak nějak mě ukecávaj, abych dal 4*. Ale to by ste to museli zkrátit a nejebat tam tolik poetiky! Krimi s thrillerovými prvky a romantickým podtextem. Prostě Korejci. Já už su zvyklej na jiný kusy! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu ,,Byakuyakō“ kterou napsal v roce 2006 Keigo Higashino číst nebudu. 2.) Matka mě prodala příšeře. 3.) Celej svůj život jsem věnoval jedný svini (ale radši jí to neříkejte…). 4.) Thx za titule ,,MIČI“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (81)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama