Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu mám rád, talianske správanie už omnoho menej. Ak by som to mohol porovnať napríklad s reláciami Jaroslava Žídeka, chýba tomu určitá originalita, tematika, Ridi okrem toho, že robí svoju domácu kuchyňu nepriniesol nič nové. Na to, že žije v Českej republike už veľa rokov sa nenaučil ani poriadne jazyk. Dosť rozpačité, pre mňa sa zaraďuje do rady iných, ktorých je ako kvapiek vody v mori. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Emanuel. Co k němu říct. Charismatický Ital, který umí vařit a má dobré nápady. To je jasné a též musím uznat, že je to o několik tříd lepší než Babica. Přesto je to ´´jen´´ pořad o vaření a abych mohl jít s hodnocením výš, musel by být hlavní hrdina něčím zvláštní a nový a pořad by musel být zpracovaný originálně. Vím, že je to těžký úkol, ale nic není nemožné. Takže 3 pěkné hvězdy. :-) ()

Reklama

V.N. 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se na to kouká a velice dobře se to poslouchá. Ale i tak si nedokážu představit že bych podle toho vařil. Olivový olej, čerstvý zázvor, řapíkatý celer, parmezán či sušená rajčata, nejsou rozhodně ingredience které jsem ochotný skladovat v lednici pro případ že mě přepadne mlsná. Zlatý knedle s vejcem, játrová omáčka nebo kerbenejtr. Technicky dobrý, vizuelně dobrý, v našich podmínkách těžko použitelný. 40% víc ani hovno. ()

lisma 

všechny recenze uživatele

Seriál o kulinářských dobrodružstvím od konkurence lišící se osobou Emanuela Ridiho, kterýžto opustil apeninský poloostrov a vydal se šířit své italské kuchařské dovednosti k nám do (s nadsázkou řečeno) gastronomické žumpy střední evropy. Poměrně kultivovaný pořad, ale co naplat, zase je to jenom o tom vaření... ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Och jaký balzám vidět konečně v české produkci pořad který naprosto jednoduše a přesně ukazuje to čím je italská kuchyně jednou z nejlepších na světě. Třešinka navíc je přesná italská výslovnost, výběr a popis čerstvých surovin, . Jen kdyby ještě tak šly jednoduše sehnat třeba zmiňované rajčata "San Marcano", sponzor pořadu "M...o" je možná v Praze, v Brně nikoliv tak dobře vybaven. Doporučuji zhlédnout a vyzkoušet. Více počet však dát nemohu, grafika je ostudná, výběr a přínos hostů sporadický. Tak jednu přidám, začíná mi být Manu hodně sympatický, obzvláště jeho humor plynoucí s nedostatečné češtiny. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama