VOD (1)
Obsahy(1)
Vařit jako profík není prý žádná věda. Zejména doma, kde není žádný stres. Podstata je v jednoduchosti, přesných informacích a správném plánování, které začíná už nákupem. Rada nad zlato zní: Neplýtvat a vše zpracovat! S lehkostí, nápady a dobrou náladou. Jak skvěle a rychle uvařit bez zbytečných finančních ztrát se dozvíte v novém pořadu Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf!
Zbrusu nová cooking show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. A o tom, že Zdeňka vaření opravdu baví, snad už nikdo nepochybuje! Zdeněk coby profesionální kuchař divákům přiblíží chod zavedené a fungující továrny na gastrozážitky, se stejným nadšením vaří ale i doma. Podle jeho názoru není žádný problém připravovat znamenité pokrmy doma jako profesionál. Přesvědčte se o tom i vy a sledujte první díl jedinečné cooking show se Zdeňkem Pohlreichem Teď vaří šéf!
(TV Prima)
Recenze (40)
Pěkně strukturované díly na jednotlivá témata, ve kterých Zdenda vaří jednoduše a názorně. Pořád ještě na můj vkus používá moc pro nás "exotických" surovin, ale už to ani náhodou není takový hardcore. Bývalo to horší. Díl s prasičnou je bezkonkurenční. A nezbývá se mi nepozastavit nad komentářem typicky čecháčskýho pseudoineteletkuála z Brna, který se po Jardovi Jágrovi vycajchnoval i tady. Nu což, závist typickou vlastností pro zdejší osazenstvo jest. 80% ()
Baví mě koukat na někoho, kdo se vyzná ve své práci a je vidět, že ho to pořád po těch letech stále baví. Sice vím, že minimálně třetinu receptů nikdy nevyzkouším, jsem ráda, že se tu Pohlreich (s Vackem) snaží náš národ seznámit s moderní gastronimii, která je na západě vlastně normální a nikoho nenapadne se nad tím vůbec pohoršovat.Spíše se bojím toho, až jednou řekne: "tady v Česku to stejně nemá cenu" a zabalí to. ;-) ()
Sledovat takového mistra při vaření je vážně zážitek - ta lehkost a současně naprostá suverenita, s níž ten charismatický chlapík vystupuje! Ačkoli kuchařské pořady nevyhledávám, tento mě zcela dostal. O to víc, když Pohlreichovy pokrmy srovnám s tím, co připravují "amatérští kuchtíci" v pořadu PROSTŘENO vysílaném na stejném kanále. Ten kontrast je vážně bolestný. Nechápu, jak dnes může někdo lézt do televize a prohlašovat o sobě, že umí vařit, když Pohlreich nastavil laťku tak vysoko. ()
Kouzlo Zdenka Pohlreicha spočívá v tom, že nedělá pořád to samé... A tak kromě svého stěžejního "Šéfa" prostřídal už grilování, soutěž, vaření live s celebritami a další formáty. Tentokráte Zdenda se svou tradiční grácií a humorem do mrtě rozpitvá nějakou stěžejní surovinu, ze které připraví hned několik pokrmů. jednoduchá, rychlé, inspirativní. Aby kuchařina nezapadla do šedého průměru, musí se inovovat. A to právě Zdendu zdobí. S každým jeho formátem přijde vždy něco nového... 4* ()
Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ač si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kultuře. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že rozvařené špagety nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. ()
Reklama