Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

j.sorensen 

všechny recenze uživatele

Tohle může odsoudit / zodpadit jedine bulimik / čka, nebo nějaký nemocný vegetarián. Normální jedinec, se zdravím přístupem k jídlu, se rád podívá na úžasné speciality, byť nám tak vzdálené. Kouknu se jen občas, protože vždy dostanu hrozný hlad a to taky není dobře :) A hlavně dobrá inspirace k vaření. ()

Doktor_Zeus 

všechny recenze uživatele

Ten chlap má nejlepší povolání na světě a je vidět, že ho to řádně baví a žádný výzvy se nelekne, ikdyž jde třeba o to, aby sežral kuřecí křídla v atomický omáčce, která je 40 krát pálivější než jalapeňos a musí před tím podepsat, že to řere na vlastní nebezpečí, protože často nastávají, lidem kteří třeba jen jednou ochutnají jeden kousek, vážné zdravotní komplikace. A jaký asi bylo to pak vyhodit ven řití? Nebo si dáte 7 kilo zmrzliny? ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Mám rada Spektrum pre jeho dokumentárne filmy, nie pre seriály ako je tento, ktoré podľa mňa celej televíznej stanici znižujú dosť vysokú intelektuálnu úroveň. Sledovanie jedného chlapíka, ako cestuje po celej obéznej Amerike a stále len napcháva, nie je ani zábavné a nemá žiadnu hodnotu, skôr je z toho zle. Nehovoriac o tom, že každá časť je samozrejme stále o tom istom, len pokrmy sa menia. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První dvě série] Velmi zábavný pořad, kde moderující Adam Richman jezdí po celých Spojených státech a žere. Vrcholem dílu je když se v každém městě utká se svým soupeřem - obřím několikalibrovým steakem, megahamburgerem, akrovou pizzou, superpálivými kuřecími křidélky či s pár galony milkshaku. Právě Richman je tím nejzábavnějším elementem, stále dělá srandičky, hláškuje a objímá se s kuchaři a jedlíky (not so gay as it seems). Je to trošku celé dekadentní, zvrhlé, ale hlavně neskutečně poučná legrace. První dvě sezóny 80 % [Třetí série] Průvodce Adam zůstává stejným vtipálkem, ale snad kromě dvou epizod (+ live challenge) si nic výjimečného z této řady nepamatuji - nic nepřekvapilo. Ale jsem celkově zvědav kolik dalších dílů může Adam Richman ještě vydržet než se mu ucpou tepny. Třetí sezóna 70 % ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ten chlapík je neuvěřitelný. Já jsem si podle vyprávění mého bratra myslela, že je Adam nějaká dělová koule, ale je to celkem normální a příjemný muž s jemně se rýsujícím bříškem pod tričkem. Před tím než jdu jedlíka sledovat, tak si musím dát alespoň něco malého na zub, jinak bych byla schopná vyluxovat celou lednici. Vysílá televize Spektrum. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)
  • Adam Richman sa pred každou výzvou snaží nejesť a zároveň nepiť minimálne jeden deň. Po každej výzve strávi minimálne hodinu na bežiacom páse. (Greenpeacak)
  • Logo relácie je takmer totožné s logom, ktoré používa istá reštaurácia v Mexico City s tým rozdielom, že namiesto kuracieho stehna drží šálku kávy. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama