Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

biopanic 

všechny recenze uživatele

"Jedzte kravský trus. Desať miliárd múch sa nemôže mýliť". Adam Richman nám to parádne natiera. Bezodný žalúdok a ego býka ručia za efektnú show. Snáď nie je človeka, ktorý by sa nespýtal "kam to všetko ten blázon tlačí?". Dvojkilové lievance? 10 roliek sushi s habanero papričkami? A prečo nie? Žijeme len raz a doláriky nám z neba len tak nepopadajú. V každom prípade, pri sledovaní programu dbajte na dostupný prísun jedla:) Inak vám hrozí, že začnete vystrájať a skončíte o tretej ráno nadávajúc na benzínke... ()

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Keby do reštaurácie, v ktorej sa chcem v kľude najesť, vpochodoval tlstý narcista s kamerami a nútil ma, aby som sa pozeral, ako do seba tlačí 10 kilový hamburger, a skandoval mu do toho povzbudivé heslá, asi by som mu vysypal svoj tanier na hlavu a odišiel bez zaplatenia. Američania už sú aj bez toho tlstí jak svine, tieto relácie sú pre nech naozaj "to najlepšie". Je to nevkusné a nechutné. ()

Reklama

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Ten chlap (tušim, že se jmenuje Adam) je fakt jako popelnice. Ještě jsem neviděla ani jeden jediný díl, ve kterém by pokrm pokořil jeho. A taky musím uznat, že ty jídla vypadají božsky (asi tak i chutnají) a dokonce i já, což mi není vůbec podobné, bych je do sebe možná nasoukala nebo se o to alespoň pokusila. =) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ chcete nahliadnuť do americkej kultúry, tak aj toto môže byť jedna z ciest. Dostať poriadny nášup, nažrať sa až Vám budú slzy tiecť, mať na tanieri niečo o hmotnosti novorodenca. Adam Richman nie je moderátor, nie je to gurmán. Je to muž ktorý vyzval na súboj Jedlo, súpera ktorý Vám nič nedaruje. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Ano chápu, pro mnohé vegetariány to bude seriál proti kterému je potřeba sepsat petice! Ale já jídlo miluju, taky je to na mě vidět :D a ten seriál sem si prostě hodně oblíbila. Adam je strašně příjemnej chlapík co miluje jídlo jako nic jinýho. Ano občas bych se zeblila z toho všeho co dokáže sníst. Já si dam v mekáči jednoho tastyho a mam dost na dva dny dopředu a on sní čtvrtku z desetikilového hambáče a druhej den může jíst dál. Líbí se mi, že je to takovej tv pořad jako ze Simpsonů. Zkrátka vypnete a jen koukáte na to dobré jídlo. Je to opravdu vymažmozek. Ale ráda na to koukam. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V restauraci Munchies 4:20 Cafe, kde měl za úkol sníst 10 extrémně pálivých kuřecích křidélek „Fire in your hole“, se Adam Richman dostal do ohrožení života, když kuchaři do omáčky přidali celou láhev extraktu z Ghost chilli pepper, jednu z nejpálivějších substancí na světě s pálivostí v řádu milionů jednotek Scoville, ve snaze ho pokořit. Po zkonzumování pouhých dvou křidélek mu otekl jazyk i dýchací cesty a téměř se začal dusit. (vojtaruzek)
  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)
  • Po skončení seriálu Adam Richman údajně zhubnul asi 27 kg. (Lumberjack)

Reklama

Reklama