Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (302)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašná píčovina. Všechny postavy se tam chovají jak idioti, celé to absolutně nedává smysl, a jediná vteřina tam není napínavá, nebo nedejbože strašidelná. Když nic jiného, místy je to ale tak moc debilní, až je to vtipné - nasmál jsem se celkem dost. Film s tak hrozným scénářem jsem už dlouho neviděl. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Připomíná Misery nechce zemřít, zhrzená, celým světem přehlížená a v mučení si libující tatínkova princeznička maximálně krutě trýzní ty, které miluje, respektive ty, o kterých si myslela, že je miluje, dokud nezjistila, že jejím vysněným princem není nikdo menší než... a víte vy co? Zjistěte si to sami! A schválně, co řeknete. Že by stejně jako já: holko v růžovém, holko v růžovém, ty jsi vážně ukázkový případ pro psychiatra, tobě už nepomůže nic než lobotomie? 80% Horror Season Tour 2016 ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

The Loved Ones je exploitation a v rámci daného subžánru ide o film, ktorý má všetko čo by mal mať. Trochu prepnutá princezná a jej pošahaný tatík terorizujú "krásneho princa" a potom sa rola otočí, čiže princ pôjde po krku princezne. Vynaliezavosť mučenia je na stupnici od 0 do 10 asi tak na 2ke. Nechcem spoilovať, ale nič originálne som tam žiaľ nevidel. Všetko čo je vidieť v iných exploitationoch vidíte aj tu. Scéna s vŕtačkou je fajn, ale odvrátiť kameru v tom najlepšom? To sa nerobí. No proste.. typický žánrový chronologicky natočený film, ktorý splnil čo mal, ale nepriniesol nič nové (ani čo sa gore týka) a tým pádom ma nemal čím prekvapiť (a celkovo to gore a brutalita bola slabá, prišlo mi to ako prístupný exploitaion :). A to delenie príbehu s maturitným plesom? Načo to bolo dobré? Zbytočne rušenie a vôbec neokorenené o žiadnu vychytávku. Možno starnem a možno nie, ale The Loved Ones je priemer dokonca aj vo svojej kategórií. No stále je to o kúsok lepšie ako dejovo podobný Otis (2008). ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Božinku ... ja som si neprečítala, že je to horor. Len o čom to zhruba je a čakala som taký trhlý film. No ale bol parádne trhlý. Horory ja nepozerám, z tých kde je kopec krvi mi je do smiechu a pri ostatných sa bojím, tak to radšej nepozerám, ale totoK ... Xavier neskutočný fešák a Robin výborná a muzika tiež. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Another really fucked up family... Slušná porce (pro mě nové odnože) brutality a WTF momentů. Bohužel se v mých očích Loved Ones, The snaží až příliš okatě posouvat hranice teroru někam dál (jiným směrem ?), než tomu bylo u podobných filmů - za všechny mě napadá asi Martyrs. I když ta slabá hodinka a půl uběhla nečekaně rychle, nemám sebemenší chuť to někdy v budoucnu vidět znovu - 40%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Xavier Samuel hrá v hlavnej úlohe 17-ročného stredoškoláka. V dobe natáčania mal však už 26 rokov. (Jello Biafra)
  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)
  • V úvodní části filmu má Brent (Xavier Samuel) oblečené tričko skupiny Metallica z alba Master of Puppets. (Terva)

Reklama

Reklama