Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (302)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

The Loved Ones přináší retro-metalový high school torture, kde lidi jezdí v suprových veteránech a poslouchají drsný metal. V hlavní roli máme pošahanou děvčicu, jejíž posedlost Xavierem Samuelem přerostla až do brutálního extrémna. Její pomatená rodinka mi připomínala tu z originálního Texaského masakru. Měla jsem dojem, že u hlavní (anti) hrdinky se snímek inspiroval tragickými postavami Carrie a May. Také jsem tu zahlédla něco z Martyrs a Misery. Snímek má v sobě časté náznaky černého humoru a velmi vkusně s tím dokáže pracovat. Během děje je nám také odhaleno, že Brent vlastně není první obětí Lolo. Její vražedná šňůra totiž byla možná započata již velmi dávno... Robin McLeavy je ve své roli výborná, stejně jako její "tatík." A závěr je dokonalý (že by lehká parodie na tradiční hororové konce a odolnost maniaků?:) Stejně jako song Not Pretty Enough. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

[jsou v tom spoilery, ale lehké, dá se brát spíše jako upoutávka] Já to vždycky říkal, že všichni Australani jsou zvrácení vidláci. Loved Ones je neuvěřitelně zábavná jízda, plná násilí nejhrubšího zrna (naštěstí ani zdaleka neplatí, že by bylo samoúčelné), a přitom velice nenásilně prošpikovaná mnoha černohumornými vsuvkami. Jednoznačně nejzábavnější film o rozmazlené píči – aneb pojem „tatínkova holčička“ dostal zcela nový význam (škoda, že na dokonání toho incestu nezbyl čas). Zamrzí jen, že se tvůrci nevyvarovali některých velmi otřepaných klišé a postav, které se v rozhodující chvíli zachovají jako idioti. Jinak je tam asi úplně všechno a nechybí ani receptář prima domácí lobotomie a mnoho dalšího, ale nebudu to vypisovat – raději to rovnou doporučím! (a pořád mam chuť napařit plný počet) ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Přibij penis k židli, hřebíkem rezavým... princezna tu bydlí, s tatíkem úchylným." Pastva pro mou duši starého romantika! Milující tatínek s krédem: Pro svoji dcerušku „Pretty as a picture“ jen to nejlepší! Romantickému tanci, odborné práci s akuvrtačkou a přibíjení ocasů třikrát zdar! Stud je zbytečný přepych, močit před zhrzenou spolužačkou je v cajku. „Jůů, on pláče.“ Potěšilo i sestřelování Brenta ze stromu, pěkně po australsku, jen šutrákama. MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ: kočka Bystroočka:  čtyřka z etikety při stolování, pětka z kosmetiky. Tatínek: nedostatečná z rodinné výchovy, výborně z chlípné mimiky. Lola: trojky ucházející, jednička z tvůrčího kreslení, jednička z praktické psychopatie. Holly: úspěšně absolvovaný kurz sebeobrany. Nabíječka Mia: chvalitebně z Emo, výborně z ručních prací při tanci a z carfuck mechaniky. Panic Paul: výborně z botaniky, seminárka o canabis, zvládnul i test ze sexuální přípravy. Rhys Agnew: neprospěl. Postavy - CHOVÁNÍ: trojka z mravů. Bonus: zajímavě prožívaný Brentův bouldering na skále v buši. Včetně následného pudu sebezáchovy, to bylo přesný. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Připomíná Misery nechce zemřít, zhrzená, celým světem přehlížená a v mučení si libující tatínkova princeznička maximálně krutě trýzní ty, které miluje, respektive ty, o kterých si myslela, že je miluje, dokud nezjistila, že jejím vysněným princem není nikdo menší než... a víte vy co? Zjistěte si to sami! A schválně, co řeknete. Že by stejně jako já: holko v růžovém, holko v růžovém, ty jsi vážně ukázkový případ pro psychiatra, tobě už nepomůže nic než lobotomie? 80% Horror Season Tour 2016 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeeej, pre mňa obrovské prekvapenie. Krvavé, brutálne a miestami som sa dokonca zasmial. Vadili mi len scénky spolužiakov hlavného hrdinu, lebo tí napokon nijako do deja nezasiahli, takže tam boli vlastne zbytočne. Nevadí, v každom prípade ma potešili mutanti v šachte. Mne to vlastne trochu pripomína anglický exploitation Mum and Dad, toto sa mi zdalo dokonca o niečo lepšie. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Natáčelo se v Hobsons Bay, Boroondaře a Sydney v Austrálii. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno