Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi nudny horor, v ktorom niet strasidelnej atmosfery a vrazdy su samoucelna zmes brutality a amaterciny. Prvu polhodinu sa nic nedeje, po polhodine sa cosi rozbehne, ale aj to cosi ma tak pomale tempo, ze divak doslova usne pri filme. Po hereckych vykonoch niet ani chyru /ale tym su horory predsa uz dlhodobo zname .../ 20 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wau, z tohohle jsem docela na rozpacích. Příběh skoro žádný, zápletka by tedy nějaká byla, ale nic moc (částečně jsem v tom viděl trochu odkaz na Démony), pointa veškerá žádná. Všechno to gore a brutality tak vyznívají veskrze samoúčelně, což mi zrovna dvakrát nevoní, ale musím uznat, že to vypadá velmi pěkně, až dokonale, po maskérské stránce velmi povedené a nápadité. Hlavní záporák vypadá sice dost divně, ale jeho práce s kovadlinou... Druhou věcí je, že mám podobné subkulturní záležitosti rád, obzvláště, když se trefí do mé oblíbené subkultury (a fetiše, ty holky jsou prostě k sežrání). Takže, byl jsem spokojený mnohem více, než jsem čekal (i když film trpí klasickým nešvarem - nejhezčí a mě nejsympatičtější postavy zabíjí jako první - co to je za debilní módu, tohle, sakra!!!) a jak jsem si myslel, že to bude otravná nuda, tak nakonec nebyla. Více electrogotiček do horroru. ()

Reklama

Pilgrimka odpad!

všechny recenze uživatele

No asi budu blejt velebnosti. Úplný, totální shit. Opravdu netuším co tím chtěl básník říci, ale takovou hororovou stupidnost jsem dlouho neviděla. Pankáči byli oblečení jak za trest....vidět pankáče jak tančí brake dance taky není moc smysluplné ...Být tam s nimi a poslouchat je tak jdu tomu killerovi pod nůž dobrovolně... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netypický horor plný krajností. V prvom rade tu nie je skoro žiaden dej. Scenár bol asi zbúchaný na kolene za desať minút, niekde v starej stodole po trojdňovom žúre a doliečovaní opice. Rozbeh bol pomerne pomalý, chvíľu to trvalo, kým film nabral na obrátkach. Aj herci boli priemerní, niektorí dokonca ešte horší. Po prvej polhodinke som to už chcel vypnúť, ale potom, páni.... Prišiel prvý masaker a s ním aj druhá krajnosť. Je veľmi málo hororov s tak vymazlenými, prepracovanými gore scénami. Veľká kreatúra s kladivom, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani Thor, rúbe všetko, čo mu príde pod ruku. Sem tam použije aj iné nástroje, ako také spestrenie prípadnej jednotvárnosti. Kosti, mäso, vnútornosti, všetko lieta okolo akoby sa nechumelilo. Tiež jeho zombie slečny boli urobené dobre, na tom si autori dali záležať. Jednoducho ide o horor, ktorý rozhodne nie je pre každého a ktorého neobyčajne luxusný gore masaker ho vyzdvihuje do mierneho nadpriemeru. 70/100 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No asi takhle ... děj nula, postavy nic moc, herecký výkony průměr, prostředí špatný ... ale ty GORE scény!!!! To je fakt neskutečnej masakr, tohle dělal fakt frajer!!! Navíc se v roli zabíjáka objeví téměř identická postava jako byla ve velice podobném hororu Carver (2008). Oběti mašíruje neuvěřitelným stylem, maso, kosti, krev, ... v podstatě to jde těžce do splatteru. Jinak film obsahuje všechny klasické chyby slasherů, jako například "teleportace" zabijáka apod. Chápu, že to hodně lidí moc nepobírá, navíc jde o amatérskej kousek, ale ten masakr a závěr je fakt BRUTUS!! (Schválně si zkuste přeložit text té techno skladby!) Komu se líbil Carver (2008) nebo Live Feed (2006), určitě ať jde do toho. Kdo tyhle nízkorozpočtovější kousky bez děje nemusí, ruce pryč ... (každopádně ty gore scény ...) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)
  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)

Reklama

Reklama