Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Před projekcí jsem se rozhodl film proklikat, ať vím, do čeho jdu. Na první pokus jsem narazil na scénu kdy ten típek v kožešině rozmázne nějakou holku. Tak si říkam tohle mi stačí do toho jdu. Obrovskej zabiják s ještě větším kladivem ala Resident čtyřka to bude super. Jak malá šance byla, že jsem narazil zrovna na nejlepší (jedinou dobrou?) scénu. No abych byl objektivní, ten závěrečný masakr taky za něco stál. Možná kvůli němu zůstanu na dvou hvězdách. Taky jsem nepochopil, proč tomu kladivounovi přisluhovali 3-4 zombice a ten bratrský rozhovor na konci byl taky dost debilní, vlastně jako celé tohle dílo. No ale ty pankáčské vizáže a účesy aspoň neměly chybu. 40% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zombieci zde nehrají skoro žádnou roli, pod palcem to má zabiják ve svářecké helmě. Punkeři jsou hned od začátku velmi otravní, jejich charaktery a mluva je úděsná, takže jste rádi, že když dojde na věc, tak je jim rozplácnuta hlava kladivem. Po většinu času se zde nic neděje. Dialogy znějí jako od čtrnáctiletých děcek, co se snaží namluvit parodii na nějaký film. Bez obsahu, jen blablabla a nějaké ty nadávky k tomu. Tady se dá fandit jen tomu zabijákovi. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 a to jenom zato že sem se dokoukal a za par dobrých scén jinak kamera a herci otřesní katastrofa fakt to zachránilo podle mne několik dobře zpracovaných scén masakru ale konec to zas odpískal ale jinak se mi to páčilo jen díky krve prolití. I když moc nemusím takové rozdrcování hlavy a podobně pokud to není brutálně udělané. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě film velice "příjemně" překvapil, zpočátku to vypadalo, že film bude téměř o ničem, ale hle, strhnuté obličeje, uříznuté prsty, rozčvachtaná hlava... :) Dál to nechám však na vás, ale na malorozpočtový film je to vskutku unikát. Už dlouho jsem u žádného hororu neskřípala zuby. Některé scény se opravdu nedaly jen tak rozdýchat. Vrah ve svářečské masce? Proč ne? Už od pohledu nevypadá zrovna mile, co si budeme povídat. :) Ve skutečnosti je to však úplně nemožné, ale o tom horory přece jsou, no ne? Jde o ten skvělý pocit, který zažíváme, když teče krev z televize. A tohle je přesně film podle mého gusta. 80% si určitě zaslouží už jen kvůli samotným drsným gore scénám, parádním masakru a šílenému vrahovi v masce. ()

kalap odpad!

všechny recenze uživatele

No to bola tuposť, kde partia primitívov, ktorých pustil na priepustku z cvok hausu v lezie do nejakého baráku a tam si chcú urobiť disko lenže na scénu prichádza další primitív oblečený v nejakom zvláštnom prezervatíve so zvaračskou maskou a mláti to tam hlava nehlave s kladivom veľkým jak výťah, no na porazenie to videnie. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)
  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)

Reklama

Reklama