Reklama

Reklama

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

lamps 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní zástupce pro mě skoro vymřelého žánru, který už v posledních letech solidně leda tak zadlužuje své vlastní tvůrce. Bait má velkou výhodu, že s výjimkou úvodní scény, která je opět hrozivá, neobtěžuje diváka s hnusnými digitálními efekty, a že se mu podařilo vrazit skupinku různorodých charakterů (policajt, krásná policajtova dcera, racionální zločinec, šílený zločinec, uječená blondýna a pár kusů k rychlému občerstvení) do tak svízelné a neokoukané situace, že si divák těch 90 minutek rád počká na další finální verzi "smile you son of a bitch". A nic tentokrát nekazí ani režie, která v uzavřeném prostoru zvládá udržovat trvalé napětí a dokonce se jí povedlo vykouzlit i jedno nefalšovaně emocionální úmrtí (paradoxně za něj však nemůže žralok). Je to sice pořád zbytečný a dost hloupý film, ale takhle sympaticky udělaný si své fanoušky vždycky najde. 55% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Skoro tři hvězdy - nebýt ti žraloci v několika záběrech vyloženě hnusně digitální, tak je s klidným svědomím dám. Bait je posledním z trojice žraločích hororů, kterými nás filmaři v posledním roce oblažili (ty dva další: Shark Night a Dark Tide). Má z nich jednoznačně nejzábavnější premisu (tsunami zanese zřaloky do podzemního supermarketu a uzavře je tam s hloučkem peživších) a byť se mu toho dá hodně co vytýkat, nemůžu říct, že bych při sledování nějak trpěl či že bych se nudil. Chvílema je to vyloženě sranda (blondýna v garáži). A atmosféra zaplaveného supermarketu je fajn. 5/10 ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Když vynechám extrémně/uber/extreme špatnýho hlavního herce v podání Samuela tak se mi dostala velmi zdařilá žraločí podívaná se sice nic moc efektama ale jako zábava to byla maximální. Příběh je sice sakra divnej až humornej a ostatní herci taky stály za prd jen ten McMahon byl výbornej. Škoda že ten závěrečnej twist byl tak předvídatelnej. A taky mě trochu mrzí že režisér Mulcahchy se na režisérská židli neudržel. S ním to mohlo být ještě o kapánek lepší. Nicméně film je to určen pro teenegery a proto je tu neuvěřitelně moc klišé které mě doslova mlátilo do ksichtu, ale jako taková jednohubka to nebylo špatné. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k poměrně zajímavým jménům se neměla čekat až taková konina, jakou byla nedávná Noc Žraloka 3D. A pravdou je, že Bait sice efekty rozesměje podobně, stejně jako demencí postav ale vše ostatní je o třídu, leckdy i o dvě výše. Prostředí supermarketu dává zajímavé scénáristické možnosti a několik mordů je skutečně vydatných ;-). Vlažných 50%, ale za poslední řadu let asi nejlepší horor se žraloky, jen na můj vkus přežilo až příliš potencionální potravy :-). ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

No sračka, co vám mám povídat. Způsob, jakým scénárista docílil uvěznění party lidí v sámošce spolu se žraloky je ještě OK, ale ten zbytek je vyloženě vtip - sámoška má podzemní parkoviště, sámoška je zatopená tak do 3 metrů a podvodní parkoviště? Metr a půl. A to jsou ještě mezi těmito úrovněmi postavy schopny cestovat. Když k tomu přičtu nulovou originalitu, žádné napětí, žádný vztah k postavám (je úplně jedno, kdo zařve - stejně nikoho pořádně neznáme), předvídatelnost a strašlivou nudu, je z toho průser k pohledání. Hvězdičku dávám za kočandu Sharni Vinson, na tu se dá koukat do aleluja. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama