Reklama

Reklama

Film je remake stejnojmenného příběhu Daria Argenta z roku 1977. Mladá Američanka (Dakota Johnson) přilétá do Evropy, kde se přihlásila na lekce tance. Posléze však zjišťuje, že škola je jen zástěrkou pro působení temných sil. (Terva)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

WhiteDuke

WhiteDuke (hodnocení, recenze)

Guadagnino tvrdí, že má 164 minutový cut, který se zatím producentům líbí.

Uživatel WhiteDuke smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

JohnyMaSpani

Pusť si nejdříve tu starou Suspirii jinak budeš mít zkreslený názor . Lepší je podívat na na to starší a až pak na to novější . Jinak se stává , že starší kousek je zavrhnut  kvůli tomu , že nefunguje jako nový. 

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Aluska88

No ta by tam seděla lépe . V Orphan byla skvělá. A teď už je trochu starší tak by to bylo akorát. Třeba to obsazení ještě změní,ale asi to nevypadá.

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

ColorkaX

Původně měla ve filmu hrát i Isabelle Fuhrman, takže jako nechápu, proč už je jako pryč:) Ta by mi sem skvěle seděla, v Orphanovi ukázala, že i v dětském věku dokázala zvládnout dokonale náročnou roli. A i její vzhled, černé vlasy, jemná tvář působí tak, že si myslím, že by jí tato role seděla. Myslím, že Dakotu sem dali, protože je z ní teď star kvůli 50 Shades, takže to snímku přihraje spoustu jejích fanoušků. 

na příspěvěk reagoval ColorkaX

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Nechápu proč tam obsazují Dakotu Johnson, ta moc hrát opravdu neumí. Je to taková nevýrazná herečka . Ani role v padesáti odstínu šedi ji neseděla. Měla by spíše zůstat u takových seriálů co se netváří příliš vážně jako Gilmorova děvčata, to ji skutečně sedělo. Vážná herecká linka jí moc nesedí, bohužel. V tomto filmu bych si dokázala představit mnohem lepší herečky, škoda.

na příspěvěk reagoval Aluska88

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Italské kečupové patlaniny s karnevalovými maskami od Argenta a jemu podobných dnes nemohou zaujmout naprosto nikoho. Suspiria potřebuje remake jako sůl, jelikož triková složka snímku byla totálně k smíchu a spolehivě pohřbila jakýkoliv náznak hororové atmosféry. Jen se tedy nejsem jist, zda-li je Guadagnino šťastný nápad.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Suspiria je jeden z těch lepších Argentových snímků a není moc důvod dělat remake. Plakát je retro, bude takový i film? :-)

jurasino

jurasino (hodnocení, recenze)

dokec

toho si je vědom i samotný režisér tohoto filmu, nikdo nikdy neřekl že to bude lepší než originál a kvůli tomu se to ani netočí. Money wasting? tak to asi máš víc informací než samotní tvůrci toho filmu

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama