Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

klerik 

všechny recenze uživatele

Skvelé prostredie, pár ozaj pekných obrazov, fajn chladná atmosféra. Ale inak rutinná vybíjačka, kde sa obete chovajú (opäť raz) naivne. Ukazovať tvár killera, je tiež dobrá hovadina. Gore nič moc, ale väčšinu času som sa nenudil - stiesnené priestory domu ako aj skalných roklín boli využité šikovne... PACH KRVI, HHE a TCM v slabšom nórskom prevedení... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Trojku bych zařadil do klasického průměru, kdy se na nás valí informace, jak to ve skutečnosti bylo s vrahem v mládí a postupně v dospělosti. Sice honidba po krásné přírodě super (něco jako Rambo), ale nějak mě to do té "severské trilogie" prostě nepasovalo. Sice škoda, ale furt tam ta nějaká úroveň byla. 55% ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dost slušné jedničce a ještě lepší dvojce se s třetím dílem dostavilo docela očekávané zklamání... Atmosféra, která zdobila předchozí dva díly jednoduše zmizela, vraždy jsou nudné, nenápadité, chování postav pitomé, vrah naprosto nevýrazný... Jedinné co zůstalo, je krásná příroda, ale to je na slasher zatraceně málo... Jak jsem již psal, za mě zklamání... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dostali od coverů Krvavýho Valentýnu, přes Halloween 2 až po Pach Krve řízlej Texaskym Masakrem. Jenže zatímco v prvním díle všechno fungovalo, atmosféra by se dala krájet, herci hráli a byli sympatičtí a první díl strčil většinu slasherů americké produkce do kapsy, od druhého dílu je to bohužel už jen čistá zlodějina bez vlastní invnece a originality, když nepočítám teda tu krásnou přírodu. Trojka, i když vlastně jednička že jo :) je evidetně ze všech dílů nejlevnější, ale o proti dvojce mě bavila přeci jen o trošku víc, sice můžu zase jen zoufat že naháněčka po lesích šla udělat teda mnohem lépe a občas se přes zdlouhavý pasáže děje úplný hovno a o nějakym napětí nemůže bejt ani řeč a je pravda že na 3* to vytáhl docela povedený konec, který to nezabil jako u druhého dílu. Když si vezmu díly zvlášť je jednička jediná, která má opravdu co říct, jako trilogie dohromady to funguje čistě průměrně a je to zvláštní, ale 4 tej díl bych klidně spolk, mám rád prostě horory z přírody a v zimě. 50%. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jenom to počasí se změnilo, jinak je to prašť jako uhoď, takže pokud se vám líbila jednička, mělo by to tak být i s trojkou. Já ocenila především fakt, že z toho udělali prequel, páč dvakrát nemusím, když nejednou rozcupovaný tyran dokola vstává z hrobu. Herecké obsazení nic moc, ale co si budem povídat, to, s vyjímkou Ingrid Berdal, bylo na tu ránu krumpáčem zralé už od prvního dílu. Tak fofrem do Norska, než zase začne sněžit. A ono začne... 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama