Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

raimi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo udržet vysoký standard předchozích dílů. Kamera je sice pěkná, lokace nádherný a zvuk parádní (což jsem ocenil hlavně u schovávané v srubu), ale je to takový nemastný neslaný . Pamětihodnej je jen jeden mord, což je u takovéhle vybíjené na pováženou. Z hrdinů, mně k srdci nikdo nepřirostl, což tu citelně schází, vždyť sympatické postavy a uvěřitelná chemie mezi nimi, to bylo velké plus jedničky i dvojky. Ty románky tady, byly klasicky béčkový a nijaký, a dívám se, že to spousta lidí, až na jednoho Jarka, postrádá.:) Bez sněhu, bez atmosféry, bez srdce. Severskej průměr. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dost slušné jedničce a ještě lepší dvojce se s třetím dílem dostavilo docela očekávané zklamání... Atmosféra, která zdobila předchozí dva díly jednoduše zmizela, vraždy jsou nudné, nenápadité, chování postav pitomé, vrah naprosto nevýrazný... Jedinné co zůstalo, je krásná příroda, ale to je na slasher zatraceně málo... Jak jsem již psal, za mě zklamání... ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ľadová smrť - POČIATOK. Vôbec nemajte obavy pustiť sa doposiaľ do poslednej časti tejto skvelej trilógie Nórskeho hororu o zohavenom "fešákovi", pre ktorého je jedinou zábavou loviť skupinky mladých ľudí. Priznám sa, že vďaka hodnoteniu tejto tretej časti, ktoré sa riadne líši od prvých dvoch predchodcov ma prepadli obavy a tak som to oddiaľoval koľko sa len dalo . VŠETKO ZBYTOČNE. Nemenej kvalitný horor vykresľujúci nie len príbeh o skupinke mládežníkov, ktorí sa vyberú do malebných Nórskych hôr loviť zver, ale aj dôvody vysvetľujúce, prečo sa z malého chlapca stal násilný vrah, ktorý sa nezastaví pred ničím - 75 % ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne som nečakal takýto pokles úrovne, veď prvé dve časti Fritt vilt považujem za jeden z najlepších novodobých slasherov. Avšak táto tretia časť no... poviem to rovno - nič moc. To čo sa týka atmosféry sa ani len nedá porovnať s predchádzajúcimi dielmi. Dosť často som sa nudil - je tu len minimum zaujímavých a napínavých situácií a navyše som si k postavám nedokázal nájsť cestu, vlastne mi bolo jedno čo s nimi bude. Do veľkej miery to bolo zapríčinené tým, že moc rozumu teda nepobrali. Tiež, aj keď to bol prequel, hrozne ma štvalo to absurdné terminátorovanie zabijaka, mohli to urobiť inak. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, pořád přemýšlim, jestli to brát jako obyčejnou béčkovou vyvražďovačku a nebo jako zprznění série, kterou mám fakt rád. Verze A by znamenala průměrný hodnocení, jelikož je to celkem ok slasher, sice žádnej zázrak, spousta stupidit, ale takový slashery obvykle bývaj, nicméně při verzi B bych musel být teda o hodně přísnější a možná bych i poslal Sandemosemu dopis s řemenem, ať si nařeže sám, i když bych to teda s radostí udělal já sám, ale do Norska se mi kvůli tomu moc nechce. Tenhle prequel je totiž fakt stupidnost sama, nejzábavnější jsou pak tradičně teleportace vraha z jednoho okraje lesa na druhej během pár sekund a je fakt drzost dělat tady na konci návaznost na prvni Fritt Vilt. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama