Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som sa fakt pri filme nenudil ! Úplná kópia jednotky, len s prídavkom jednej hlavnej postavy. Vtipy sú postavené presne tak isto ako v jednotke, a v podstate celý tento film je ako v jednotke ... Herecké výkony sú nevýrazné, a keď film pozeráte pozorne tak zistíte, že je to celé nezmyselné ... No tak aspoň jedna hviezdička za tie piesne ;). ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

,,Zavržení" celé série. Už bych u toho opravdu nepsal ani to Komedie Tohle je opravdu jenom trapná romantická ,,záplekta" dvou velice nezajímavých herců. Myslel jsem, že to horší než dvojka být nemůže, ale vté byla alespoň ta roztomilá, malinka Moretzová. Tady? Jestli někomu přijde Brandon T. Jackson ,,dobrej", tak je neskutečný magor, hlavně v tomhle filmu. Ne, prostě ne, a jenom málo dělilo tohle od Odpadu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Scenár je prispôsobený tomuto desaťročiu, hlavne jeho začiatku, keď sa to všetko lomilo. Už to nie sú prvé roky nového milénia, nastupuje sociálno sieťový systém. Aj keď ho tu takmer vôbec nebadať, je tu cítiť. Každopádne sa snímok ako tak podaril, má niektoré malé plusy, ktoré pre nudný večer pridajú body. A to nieje v tomto prípade až tak na zahodenie. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Brandon T. Jackson je humusák. Jak herec, tak jeho postava v tomto filmu byli k zblití. Mladistvý věk by mu nikdo nebaštil a to, že je samice už vůbec ne. Pokud máte rádi hip-hopové sračky a namachrovaní idioti poskakující po pódiu jako opice vám nepřipadají neskutečně trapní a zbyteční, tak si přidejte jednu hvězdičku. Bábina tradičně bez chyby. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

V konkurenci dnešní zásoby komedií nemá 'Big Momma' prakticky naději na úspěch. Může být tlustá jak chce, ale křečivost celého filmu tím nenapraví. První díl splňoval jisté zásady humoru, ale tady je to spíš celá řada zbytečných a ohraných scén, které diváckému oku příliš nezavoní. A že k tomu tvůrci přilepili mladou verzi Velké mámy je víceméně na škodu. Tudíž má celý film pár světlejších momentů, zbytek stojí bohužel za prd. [30%] ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Nia Long, ktorá v predošlých dvoch dieloch hrala Sherry, odmietla svoju úlohu zopakovať. (m.a.t.o.)
  • Martin Lawrence byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka, Ken Jeong v kategorii nejhorší herec a Brandon T. Jackson „bojoval“ o cenu pro nejhorší vedlejší herečku. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama