Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (611)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nebýt pár docela vážných nedostatků a vyloženě likvidační postavy Holtzmanové, která celý film poslala svým působením naprosto do prdele, bylo by to i koukatelné pokračování nezapomenutelné legendy. Těžko říci, zda Kate hrála až tak blbě, nebo byla takto fatálně napsána její nesnesitelná postava a režisér se rozhodl diváka umlátit svým neumem. To už se nedozvíme. Bohužel, tento film je příkladem toho, jak oprášená kvalitní značka, zakopávající v každém druhém záběru o své stvořitele, nutně nezaručuje úspěch. I přesto však musím říci, že to vcelku nebylo ani tak špatné, vlastně až překvapivě, a čekal jsem větší průser, když tam hraje i to nakynuté komediální herecké nemehlo. 45% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TĚŠÍTE SE, JAK ZACHRÁNÍME NEW YORK!? HŮŮŮ...“ /// Kravky co lověj duchy… ty pičo – 2 a čtvrt hodiny! (nemáš vole čumět na extended verzi!) To musej mít co ukazovat (– hlavně ne vobnaženou Mellisu!). No nemaj. Jen melou a melou (sračky). Snad až začne ta velká šou, kterou připravuje ten údržbář, trpící (oprávněným) pocitem méněcennosti… Ovšem do tý doby (jasně už jsi říkal melou sračky…) - a místy je to ještě horší! Nemá to tempo, není to ftipný, akce málo a je to moc dlouhý. Nezáživný (nudný) postavy (ten Hemsworth už taky vleze do všeho!). Film pro skalní Melissino publikum, který ani nemůže vocenit štěky starý party. I když, proč Bill Murray hraje postavu, která na duchy nevěří?… aha, aby to byla sranda. Tak to je (taky) proti přírodě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Usínám, vstávám, snídám, učím se, masturbuju s Melissou McCarthy 2.) Vypustil jsem ducha. Dvě hodiny jsme se tomu smáli, Mirek pak sestrojil takovej přístroj a … 3.) Thx za titule „westside“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

OK, tak 2* za silený humor, priveľa nevtipných prekáračiek, príliš dlhý rozjazd a nedostatok originality (hoci v inom refrešnutom kulte, na ktorý si teraz ani za svet nespomeniem, som si už všimla, že remake pre 21. storočie znamená len recyklovaný scenár ako cez kopírák v iných kulisách a s novými rekvizitami - žeby SW 7?). Ale hviezda navrch za odkazy, kameá a proste preto, že GB milujem, nech sa deje (skoro) čokoľvek :-) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi pomohl uvědomit, jak je tahle doba v prdeli. Osmdesátky, ač už samy o sobě byly úpadkem a deklasovanou ztřeštěnou dobou, pořád ještě dokázaly vyplivnout zábavným film, jakým bezesporu Krotitelé duchů 1 byli. Všechno tam fungovalo jak z filmovýho, tak i příběhovýho hlediska. O humornosti filmu nemluvě. Je třeba si přiznat, že i přes pitomé (a v podstatě směšné) duchy, tam byly i chytré humory. Třebas i slabší gagy, ale takhle s odstupem let nostalgický divák leccos promine. Pak mu ale někdo chce nakukat, že oživil legendu a chudák se jde podívat na znovuzrození kultu. Dostává bizarní podívanou, kterou asi sotva pochopí - proč vznikla, jaký byl účel a co se tím chtělo říct. Čert vzal, že krotiteli byly ženy, to mi nepřijde jako nejhorší nápad. Dosadit nové tváře mužské, kritika by se jistě snesla horší, více by se odvolávali na neporazitelnou původní skvadru. Ženský tým je celkem šalamounské řešení, nicméně, neskutečně, opravdu neskutečně to selhává nejen v obsazení, ale už samotných charakterech postav a v neposlední řadě samozřejmě v HERECKÝCH VÝKONECH. Tak tomuhle se dneska lidé v kinech hihňají? Zmítaly mnou pocity neskutečného studu, když jsem viděl ty herečky se pitvořit a křečovitě předvést cool postavy. Kolem nich se automaticky tvoří vzduchoprázdná hlušina, kdy sekundující herci marně lapají po dechu a zkouší rozesmát zeď za ostatní. A taky atmosféra. Zatímco ji Reitman budoval zcela precizně a my přirozeně přilnuli k postavám a děj nás takříkajíc vtáhl, tady funguje jak vakuová pumpa, prostě sedíš a čekáš, dokud ti nepraskne hlava. Za nejhorší považuji výkon takzvané ulítlé vědkyně, jakési Kate McKinnonové. Její projev považuji za nejstrašnější fragment současné filmografie jako obrazu doby. Děs, kurva, děs! ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Ja s vami nejdem." - "To ani nechceme. Ale musíš vyjsť von, aby som mohla zamknúť." Škoda, že to nie je plnohodnotný sequel, ale (ženský) remake. Skoro všetci živí herci sa totiž bez problémov vrátili (čo je šok hlavne u Billa Murraya, ktorý odmietal pokračovať v sérii takmer dve desaťročia a toto čudo mu napokon problém prekvapivo nerobilo), ale z nepochopiteľných dôvodov hrajú úplne iné postavy. To ma mrzí. Ak by hrali postavy z prvých dvoch dielov, bolo by to stokrát lepšie. Remake trpí predovšetkým drastickým strihom, vinou čoho miznú mnohé scény, ktoré nie sú možno pre dej kľúčové, ale to, že tu nie sú, spôsobuje chaos a nezrozumiteľnosť príbehu (krotiteľky sú zatknuté a posadené za mreže, strih, krotiteľky sú doma). Samotný kasting dopadol dobre (najlepšia je asi wtf Kate McKinnon), medzi babami je chémia, iskrí to a asi si na pľaci rozumeli a sadli, čo je vždy fajn. Aj tak ma ale najviac bavila sekretárka Thor ("Myslím, že kebyže mu vezmeme telefón, ani by si to nevšimol."). ()

Galerie (75)

Zajímavosti (20)

  • Když jsou krotitelky naoko zatčeny a vyvedeny z hotelu, je zmíněna kniha „Jíst, meditovat, milovat“ od Elizabeth Gilbert. (Duoscop)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama