Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (611)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Jsou to tři hvězdy s odřenými uchy míšenského porcelánu, protože považuji původní dva díly krotitelů duchů za takový drobný klenot.  A takový restart si nezasloužil. Sice by se našly i klády, třeba camea herců z starých krotitelů, ale celkově mě tato verze neoslovila. A nesouvisí to s tím, že to byly krotitelky. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Čumím. Fakt nevím, nad čím tu většina hodnotících tak brečí. Čekal jsem příšernou příšernost (už jen kvůli tomu, že se musela dát jako hlavním hrdinům šance tentokrát něžnýmu pohlaví, aby si všichni uvědomili, že i ženský dokážou bejt krotitelky čehokoliv), ale kupodivu jsem se příšernosti nedočkal. Chyběla vám stylizace hrdinek do podoby Lary Croft, abyste mohli pohonit nebo co? Nad čím pláčete? Vždyť i originální kluci krotitelé byli pěkný záprdci a vlastně antihrdinové, stejně jako tady ty holky. Možná chybělo víc humoru, ale nejedná se o žádnou trapnost. Snad jediná věc, která mě trochu iritovala, je přestřelená bláznivá vynalézavá Holtzmannová... Na truc přidávám půl hvězdy a zaokrouhluju nahoru. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dobrý den, neviděl jste v tomto prostoru poloukotvenou entitu čtvrté třídy?" Tak na tuto otázku Vám odpoví můj mluvčí Franta Kocourek, protože já ani netuším, jak by taková loď měla vypadat. Určitě však vím, že jsem se Krotitelek duchů poměrně obával. Nakonec to nedopadlo tak zle, abych musel svý auto hledat na druhý straně portálu, ale zásluhou ujetejch metafyziček to nebylo. Mohl za to báječnej šampón sekretář Kevin, jehož debilitu jsem mu záviděl a samozřejmě pár štěků původních Ghostbusterů, kteří vyměnili procházky v Soše Svobody za život pod jinými jmény a na křížení paprsků už dávno zapomněli. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

OK, tak 2* za silený humor, priveľa nevtipných prekáračiek, príliš dlhý rozjazd a nedostatok originality (hoci v inom refrešnutom kulte, na ktorý si teraz ani za svet nespomeniem, som si už všimla, že remake pre 21. storočie znamená len recyklovaný scenár ako cez kopírák v iných kulisách a s novými rekvizitami - žeby SW 7?). Ale hviezda navrch za odkazy, kameá a proste preto, že GB milujem, nech sa deje (skoro) čokoľvek :-) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Velké, fakticky velmi velké zklamání. Když pominu absolutně nesympatickou Melissu McCarthy, potažmo Leslie Jones (tenhle casting se vážně nepovedl), tak doslova a do písmene "k nasrání" byla ve filmu ta pseudovědkyně Holzmanová (či jak se to píše). Vzhledově něco mezi Martinem Gorem (Depeche Mode) a Andy Bellem (Erasure), chováním cosi jako ujetý doktor Brown z Návratu do budoucnosti, jen si tu jeho potrhlost ještě znásobte nejméně třema. Aspoň jednu hvězdičku navíc zachránil "Thor", který si vystřihl totálně blbou miniroličku a vypadá to, že si ji dokonale užil. Škoda, ve výsledku ten film vydá za jeden velký pšouk, jehož se v ději dočkáte taky, nebojte... ()

Galerie (75)

Zajímavosti (20)

  • Takmer všetci hlavní protagonisti z pôvodnej verzie si zahrali cameo rolu, okrem Harolda Ramisa (Egon), ktorý zomrel. Na začiatku filmu je v kancelárii pri dverách vidieť aspoň jeho sochu. (modano222)
  • V čase 1:29:33 se na jednom z billboardů objeví nápis: "That's a big" a pod ním obrázek piškotu. Jedná se o odkaz na původní film Krotitelé duchů (1984), kde stejný piškot použil Egon (Harold Ramis) pro vysvětlení problému se skladováním duchů Winstonovi (Ernie Hudson). (Stibak)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama