Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 3

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

každej koment typu:Kunda, nedokoual jsem to a pdobný výplody vyšlehaných mozků

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Kobain

Takže každej koment kterej ten film neoslavuje když se danýmu uživateli prostě nelíbil je dementní? Tak to jo :-)

Litsarch

Litsarch (hodnocení, recenze)

Kobain

To je tak, když se někdo slušně zeptá, jelikož o danou projekci má velký zájem, a lidi jako Wacoslav1 mu odpoví "Podobným píčusům jako seš ty bych nejradši rušil profily kdyby to šlo. Nazdar!!". :)

 

Ale stop off topic, tohle sem nepatří. :)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Kobain

Já se nekasám, že sem borec jenom mi to prostě přijde dost nedůstojný a jsem proti tomu. Každej na to holt reaguje jinak :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Kobain

Záleží proč škemrá. Pokud někdo kvůli tomu, aby jich měl víc, tak jim vždycky slušně odpovím, ať si políbí řiť. Pokud jde o premiéru zadara a ten dotyčný to napíše stylem, že si ho potom můžu smazat, tak to beru. 

na příspěvěk reagoval Kobain

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Litsarch

Vždy jo jak je libo at každej hodnotí jak se mu zlíbí jenom sem si trochu rejpnul když sem tě tu viděl napsal si holt tomu nepravýmu, ale neboj už se v tom pitvat nehodlám :-)

na příspěvěk reagoval Kobain

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Miluji komentáře typu, nedokoukal jsem to, hrozná kravina v polovině jsem odešel .. :D

Litsarch

Litsarch (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Já se nevykrucuji, v tom je ten problém. To že pro Tebe zmrvili další klasiku je sice smutné, a souhlasím s tím že remaky tebou zmiňovaných filmů nedopadli dobře, ale pro mě Evil Dead (2013) dopadl velice dobře. Gore festival jak má být a aspoň pro mě skvělá pocta originálu. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Litsarch

Z toho se prostě nevykroutíš :-) Jinak já na to šel i když mám v živý paměti jak dopadli remaky pátku 13, Noční můry, texaského masakru, nebo Halloweenu, ale říkám jsem si, že snad mají dost rozumu a nezmrví i tuhle klasiku zmrvili bohužel :-(((((

na příspěvěk reagoval Litsarch, vegetol.mp

Litsarch

Litsarch (hodnocení, recenze)

Kobain

Děkuji. I když chápu, že někdo nedostal od filmu to, co od něj očekával. Nicméně, informací o něm bylo před projekcí dosti na to, aby si určitý obrázek o snímku udělali. :)

Litsarch

Litsarch (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ano, právě proto že horory miluji, tak jsem dělal vše proto, abych se na projekci dostal. Co je na tom špatného? ;) To že tobě je to proti srsti je jen Tvůj problém, ne můj. Já jen slušně požádal, Ty jsi hned začal urážet a nadávat. Pak mi něco piš o nějakém charakteru. ;)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Sandstorm

Sandstorm (hodnocení, recenze)

Zajímavé, že film má na imdb hodnocení 7.8 a hodnotilo ho přes 2000 uživatelů. To je pádný argument k tomu, tvrdit, že na premiéru čsfd šlo 50% idiotů.

na příspěvěk reagoval karlik4801, Kobain

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Litsarch

Jasně lidi co vyrostli na hororech z let 80desátých tomu nerozumí a horororech neví ani žbla. To víš, že jo ty mluvko. Hlavně, že ty rozumíš všemu a taky ti jde dobře žebrat do pošty o výměnu bodů aby ses dostal na projekci. Všechna čest jsi opravdu charakter! :-)

na příspěvěk reagoval Litsarch

Litsarch

Litsarch (hodnocení, recenze)

st.ranger

Ale.. Nesoudil bych podle reakcí lidí co na projekci šli jen proto, že to bylo zdarma a o hororech a jeho žánrech neví ani žbla. :) Osobně jsem fanoušek hororů, něco jsem už viděl a Evil Dead (2013) je ve svém žánru velmi zdařilý. Viz můj komentář. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Kobain

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

Tak podle Tarantino fan nesmíme diskutovat nikde o ničem... Ty už se radši nevyjadřuj. Prostě když nechceš diskutovat, tak sem nechoď. Tvoje debilní výlevy už mě začínaj pomalu srát. Lidé se tu normálně baví, a ty tu píšeš takovýhle stupidní komentáře. 

karlik4801

karlik4801 (hodnocení, recenze)

SICK_BREED

Už meleš mimo mísu. Ale abych to obhájil. Lost je jeden z nejlepších seriálů už jen kvůli tomu, co dokáže v divákovi vyprovokovat. A Walking Dead je skvělý seriál, který bohužel stíhají poslední dobou špatné scénáře a špatná režie a taky se mi některé díly nelíbí, ale jako celek mě to prostě baví. 

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

karlik4801

A to mluvíš konkrétně o čem? Že dnešní mládež nemá vkus a nezajímá je klasika hororu? Dost možná, dost možná je to prostě jen jinej vkus, nicméně ty lidem doporučuješ seriál Lost a co víc, doporučuješ lidem seriál Walking dead (to nejslizčí rodinný drama který sem kdy viděl), takže označovat jiné za dementy a ještě napadat to co se jim líbí ti prostě nepřísluší.

na příspěvěk reagoval karlik4801

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama