Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Připomíná to hodně marvelovský komiksový film, tedy jeden z těch starších (myslím, že opravdu toho Spidermana), ale nemá žádnou komiksovou předlohu. Ale vykrádačkou bych to nenazýval, prostě se Rusové pokusili natočit něco po americku. A podle mě se to docela povedlo, i když se to místy hrozně táhne a herci nejsou nejlepší. Takže palec nahoru, ale jen těsně. ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jsou 3 hvězdičky spíše úspěchem. Čekal jsem větší průšvih, jako třeba u Noční hlídky. Efekty vypadají jak ty americké ale v 80 y letech což má své kouzlo. Rusko ale má potenciál točit kvalitní filmy. Rusko samo o sobě má dobrou atmosféru a rusové taky tak dobře megalomansky myslí, což u filmu není na škodu. Ještě chybí pár těch rublů v rozpočtu, a pak se může vrátit ruský film na výsluní. Tímto filmem to ale nebude. ()

Reklama

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Původně jsem byl nakloněn dát filmu poměrně štědré hodnocení, protože jsem byl příjemně překvapen tím, že Rusové dokázali natočit film, který vypadá koukatelně i v mezinárodním měřítku, ale pak mi ta ruská nota začala vadit. Ženský se v Rusku zásadně balí jenom na mercedesy a když máte v ruce iPhone, tak v podstatě držíte v rukou klíč k ženským kalhotkám. Na to ještě kopie spiderman (motiv studenta, role otce) a ironmana (auto). Celý film přes prvotní pozlátko postrádá to, co by takový film měl mít - jenom to, že se ve filmu skloňuje slovo nano asi na padesát možných způsobů, mi k dobrému hodnocení nestačí. ()

MrKlobouk 

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle věřím na mzáky, protože si nedovedu jinak vysvětlit, jak mohlo vzniknout něco takového. Když se na film díváte, tak máte pocit, jako by to všechno byla jen náhrada z jiného světa. Vše se zdá, aspoň vizuálně v pořádku (pokud pominete, že jste většinu akce uřž někde viděli (nejen u Spidermana)), ale jakmile kdokoliv promluví, tak se nestačíte divit. Nejvíc to pocítíte na humorové úrovni, kdy říct, že to nefunguje, je slabé slovo. Jediný, kdo se tak může radovat ze vzniku něčeho takového jsou snad manažeři u Mentos a několik dalších společností, jejichž produkty mají ve filmu tolik prostoru, že by jim ho mohly závidět i leckteré výrobky v reklamě. Tohle se musí vidět. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Starý, krásný GAZ 21 není ještě do šrotu, ale naopak si zahraje hlavní roli v tomto snímku. Retro Volha, kam se hrabe Fantomas. Pro vzlétnutí sešlápnout oba pedály současně. Je to takový zmixovaný, zjednodušený Ruský příběh, který už jsme mohli vidět ixkrát. Tento příběh se odehrává v Moskvě a hlavní hrdina sice není Superman, nýbrž obyčejný student, ale který vlastní neobyčejné létající auto z nanokatalizátorem ohromné síly. Trochu jednoduché trikové efekty, které však nebudí pohoršení. Je to zábava a já se bavil. Co myslíte, má Černý Blesk děvče ? ....ovšem že jo.... Tak co myslíte ? O čem to bude ? Podívejte se, ten film za to stojí. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama