Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

On je to vlastne progres, že zatiaľ čo ruský film stále vykráda americké filmy éry Barbara Conana, ruská pop music už stihla evolvovať do vykrádačky amerických 90.tych rokov. :) Mal som tu doteraz neúmerne vysoké hodnotenie, po jednej dávnej, vysmiatej projekcii, tak sa dneska priblížime viac realite. Aj tie 3* sú guilty pleasure. Celkom sranda, ale musíte sa zhúliť. A treba byť klasicky zrovnaný s tým, že adorovaný ideál ruskej mužnosti je byť debilom. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Rusi si spravil taký svoj blockbuster sprvkami komixoviek á la Spider-Man. Ide o veľmi jednoduchú zábavu s fajnovými špeciálnymi efektami, nadupaným soundtrackom a prekrásnou Ruskou v hlavnej ženskej/dievčenskej úlohe. Od filmu netreba očakávať samozrejme žiadne zázraky ale prvoplánovú zábavu. Ak si ulietavate na amerických letných blockbusteroch tak si užijete rozhodne aj toto. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Nastěnka je tu podruhé! Né, nebojte se. Nejedná se o žádné pokračování Mrazíka, nýbrž o jednu představitelku z Černého blesku. Ono trochu chování všech a řekněme i celý příběh vyznívají hodně podobně pavoučímu hrdinovi. Takže narovinu, všichni jsou dost stupidní, mají své problémy a řídí se svými názory, které jsou jedině ty pravé. Nuž, i tak jde místy o dobrou zábavu s ucházejícími triky, kterých ovšem není mnoho. Mno...a taky jsem nepřišel na chuť té ruštině... 45% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Celkom pecka. Taká mierne dospelejšia verzia prvého spíďa. Nj, okrem Defoa. Inak poriadna vykrádačka - objavia sa tu scény so všetkých troch dielov Raimiho trilógie a dokonca herci stvárňujúci hlavnú postavu a jeho "loved one" vyzerajú ako ruská alternácia Garfielda a Stoneovej z Amazing-břečky. Zvyšok je zasa šlohnutý z Green Hornetta, a tak nejak pekne to k sebe celé pasuje. Well done, guys, ja som sa bavil. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Připomíná to hodně marvelovský komiksový film, tedy jeden z těch starších (myslím, že opravdu toho Spidermana), ale nemá žádnou komiksovou předlohu. Ale vykrádačkou bych to nenazýval, prostě se Rusové pokusili natočit něco po americku. A podle mě se to docela povedlo, i když se to místy hrozně táhne a herci nejsou nejlepší. Takže palec nahoru, ale jen těsně. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama