Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (273)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné, jak by se podle zdejšího hodnocení mohlo stát. Problém téhle ani-ne-komedie stkví v tom, že v traileru jsou sestříhané veškeré gagy z filmu. A tenhle film není typická romantická slaďárna. Konverzačka, při které vlastně není jisté, jak dopadne netradiční trojúhelník. Tady totiž žádný úhel není tupý. Škoda jen, že ke konci se to trochu vleče, jinak je to velice příjemná oddechovka. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

How Do You Know je úplně klasická romantická komedie, která se snaží působit jako film o hlubších životních problémech, ale tvůrcům tahle snaha moc nevychází. Celá milostná zápletka navíc působí nedotaženě a vztahu mezi Lisou a Georgem jsem prostě nevěřila. Stopáž přes dvě hodiny film strašlivě ubíjí. Dopravdy jsem si užila jen herce, hlavně Wilsona a starého dobrého Jacka. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle mě příjemně pobavilo, i když je zde mnoho nedostatků, protože na svou dvouhodinovou stopáž to bylo v některých místech zdlouhavé a přitom bylo dost věcí nedotaženo. Ale našlo se zde pár dobrých hlášek. „To jsem asi podělal.“ „Z mýho hlediska ne.“ „Díky brácho.“ Nebo „Jak poznám, že jsem zamilovaný?“ „Když si na ty ostatní bereš kondom.“ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $30,212,620Tržby Celosvetovo $48,668,907 Tržby za predaj Blu-ray v USA $638,153 //počet predaných kusov 14,498Tržby za predaj DVD v USA $10,174,408 //počet predaných kusov 548,007║ nakoniec celkom príjemná romantická komédia, kde zaráža len ten ohromný rozpočet /75%/ ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Trailer a obsazení slibovalo mnohem více. Jack Nicholson na, kterého jsem se těšil tam nemusel ani hrát. Malá role kde neměl možnost se nějak předvést. Na komedii bych to rozhodně neviděl. Drama? Možná pokus a samotná romantika je průměrná jako celý film. :( Nejvíce jsem si tak užil pohled na krásnou Reese. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem List After List. (Greg)
  • Keď Jack Nicholson (Charles) hovorí Paulovi Ruddovi (George). že cíti neuveriteľnú bolesť v hrudi, podobnú tomu, ako sa cítil, keď si vzal Lipitor, je to odkaz na film Lepšie neskoro ako nikdy (2003), kde Jack Nicholson, ktorý stvárňuje Harryho, informuje lekára, že berie Lipitor, zatiaľ čo sa lieči na infarkt. (Arsenal83)
  • V roku 2014 Los Angeles Times označili tento film za jeden z najväčších prepadákov všetkých čias. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama