Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (273)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve svém životě jsem neomylně poznal, když to přišlo. V tomto snímku však nemám nejmenší tušení, kdy se Lisa, které skutečně nevěřím její sportovní kariéru, stihla zamilovat do neurotického joudy George. Trochu mne tím naštvala, protože necitlivě uvedla do stavu deprese sportovní hvězdu, která z lásky dokonce hodlala omezit na nezbytné minimum anonymní sex. Nemohu se zbavit pocitu, že se autor scénáře při psaní mstil nějakému zazobanému hezounovi, který si koupil jeho vyvolenou a zapomněl přitom okořenit příběh přiměřeným množstvím odlehčujícího humoru. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Víc sterilní film bez nápadu, akce a jakékoliv jiskry jsem už dlouho neviděl. A hlavně mi tam přišli všichni úplně tupí, či snad mentálně retardovaní. Naráželi snad na problematiku profesionálních sportovců? Promiskuity? Jardu Jágra? Ať už měl vyvolat příběh tragédů v divákovi jakékoliv pocity, já byl naprosto stoicky odloučený od všeho, co se tam dělo. Kdyby alespoň scénář nebyl naprosto jasný a předvídatelný. Mám nutkavý pocit, že i kdyby to bylo v čínštině, mělo by to na mne stejný dopad. Ubohý výkon. 40% ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle mě příjemně pobavilo, i když je zde mnoho nedostatků, protože na svou dvouhodinovou stopáž to bylo v některých místech zdlouhavé a přitom bylo dost věcí nedotaženo. Ale našlo se zde pár dobrých hlášek. „To jsem asi podělal.“ „Z mýho hlediska ne.“ „Díky brácho.“ Nebo „Jak poznám, že jsem zamilovaný?“ „Když si na ty ostatní bereš kondom.“ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $30,212,620Tržby Celosvetovo $48,668,907 Tržby za predaj Blu-ray v USA $638,153 //počet predaných kusov 14,498Tržby za predaj DVD v USA $10,174,408 //počet predaných kusov 548,007║ nakoniec celkom príjemná romantická komédia, kde zaráža len ten ohromný rozpočet /75%/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Strasne unyla a roztahana vztahovka, ktora ked uz nema lepsi scenar, tak by potrebovala aspon poriadne zostrihat. Je to fakt skoda, pretoze obsadenie je hviezdne a to aj v tych najmensich epizodnych ulohach (asi najprijemnejsie je cameo Tonyho Shalhouba). Komedia to nieje. Lebo film neobsahuje prakticky ziadne humorne situacie. Romantika to tiez velmi nie je, pretoze ani jedna z postav az na zaverecne vyznanie lasky, vobec neriesi lubostne problemy. Ustredne trio sa proste viacmenej nahodne stretava. Neuveritelne zdlhavo si pokecaju o svojich problemoch a idu dalej. A tak stale dokola az si nakoniec dvaja z nich uvedomia, ze sa miluju. No a naviac je tu Jack Nicholson, ktory nema absolutne, co hrat. Je skoda, ze ked sa raz za par rokov objavi vo filme, tak si vyberie takuto zbytocnost. Film nestoji ani za jedno pozretie, lebo je konstantne nezaujimavy. A rozpocet 120 mega aspiruje na jednu z najvacsich financnych sprenevier v Hollywoode za posledne roky. 3/10. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Kathryn Hahn - ktorá vo filme hrá tehotnú postavu - bola tehotná aj v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • Lisa (Reese Witherspoon) má na sebe dres Washington Nationals s číslom 33 na chrbte. V čase, keď tento film vyšiel, nebol žiadny člen tímu Nationals, ktorý by mal toto číslo. Až v roku 2012 sa Edwin Jackson stal prvým hráčom Washington Nationals, ktorý ho získal. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama