Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (273)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Špatných komedií je nějak moc velkém množství. I v tomhle mém příspěvku budou ještě následovat. Špatných komedií se skvělými herci v poslední době také přibývá. "Poznáš, až to přijde?" je jedním z těch průšvihů. Mohou za to herci. Reese je jako baseballová hráčka příšerná, ale tak v jakém filmu je skvělá? Jenže myslíte si, že je to jenom ona, kdo v tomhle případě sráží film do kolen? Vůbec tomu tak není. Na vině jsou všichni herci. Jack Nicholson dostal na starost roli otce postavy, kterou ztvárnil Paul Rudd. Jack nedostal prostor, aby předvedl, co v něm skutečně je, ale přesto neurazí. Paul Rudd, to už je jiná. Hraje člověka, do kterého by se mohla zamilovat skutečně pouze zoufalá žena. Je nepříjemný od pohledu, podlézavý, zamindrákovaný, nudný, příšerný. Dívat se na něj bylo skutečně utrpení, které nezmírnil ani Owen Wilson, jemuž jsem jeho playboye nevěřil, i když co si budeme povídat, z ústřední trojice je tím nejlepším. Dalším problémem je skutečnost, že tohle má být komedie, ale vtip je tam všeho všudy jeden, navíc si myslím, že spousta lidí ho ani za vtipný považovat nemůže. Svět, který je zde vytvářen, je naprosto nelogický a nesmyslný. Když muž přijde o práci, jediné, po čem touží, je žena. Jestli tahle společnost opravdu funguje, potěš pánbůh. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď mám pravdu povedať, tak ani poriadne neviem o čom to bolo. Alebo to bolo až tak banálne, že hlavná os príbehu vyznela ako veľké Nič? To skôr. Paul Rudd je celkovo veľmi nesympatický človek, no ale tu sa prekonával. Len samé vyplakávanie, dilema ísť do väzenia neísť do väzenia... jediný kto ako-tak dokázal zabaviť bol Owen Wilson, ktorému rola sebestredného človeka celkom pristane. Postava Reese... no neviem, na to že to bola hlavná ženská postava tak mi prišla prekvapivo zbytočná, skrátka celý príbeh je nezáživný až strach. Ledva podpriemer. 30/100 ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Utopit v tomto nezáživném, zmateném a nefunkčním paskvilu 120 milionů dolarů? Se současným Hollywoodem to asi vážně není úplně v pořádku. How Do You Know je neuchopitelný patvar, který kdosi zaplnil postavami, jejichž jednání a dialogy jsou naprosto nepochopitelné a naopak z něj vysál veškeré potenciální komediální jiskření, dramatické pnutí nebo romantickou atmosféru. Větší mrhání časem, energií i miliony dolarů tady nebylo už hodně dlouho. Ale Reese a Paul tam pořád jezdili autobusem, to je velmi chvályhodné. Necelých 40% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Já mám romantické filmy ráda, odpočinu si u nich a prostě vypnu mozek, což je něco co potřebuji skoro pořád. Ale tady z toho filmu jsem byla taková nějáká zmatená. Připadalo mi to jako by někdo vzal dva úplně jiné filmy a akorát nějákým divným způsobem propojil hlavní hrdiny z obou. Navíc ta část filmu, které se odehrávala především s Paulem Ruddem a Jackem Nicholsonem mi přišla hrozně zmatená a mě hrozně dlouho trvalo pochopit o co tam vlastně jde. Tak jako, nebylo to špatný, ale je to jedna z těch podprůměrnějších komedií tohoto typu. Ale dávám ještě 3* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rozpočet 120 miliónov za toto? Obyčajnú romantickú komédiu šľahnutú blbými kecami o sexe? Ani od Wilsona to nebola najlepšia komédia, od Witherspoon zas najväčšia romantika. No a režisér pripravoval toto 5 rokov. A nakoniec prepadák storočia skoro. Nečudo, že to bol jeho posledný film. A Jack Nicholson si tiež zaslúžil dôstojnú rozlúčku. Za 120 melka mohli postaviť rovno nové mesto a nie prispievať snobom na prajvit džety. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Reese Witherspoon kvůli roli absolvovala několikaměsíční přípravu, během které se učila hrát softbal. (zajda404)
  • Jedná se o poslední film Jacka Nicholsona. "Jack bez jakýchkoli fanfár odešel do penze. A za tímto rozhodnutím je možné vidět jednoduchý důvod - přestala mu fungovat paměť. V šestasedmdesáti má problémy s pamětí a nedokáže se naučit scénář. Jeho paměť dávno není tím, čím bývala. Jack se nehodlá vzdát života mezi slavnými. Bude se stále ukazovat na veřejnosti,“ uvedl hercův kamarád pro Radar Online. (HArna)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama