Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (273)

Hild 

všechny recenze uživatele

Jak mohl takto dopadnout film s takovým obsazením a režisérem a scénáristou filmu Lepší už to nebude? Film, který se rozhodně tváří tak, že by mohlo jít o jednu z těch inteligentnějších a příjemnějších komedii. Jenže veškerá má očekávání opadla už snad hned po deseti minutách. Já bych tento film ani do komedie nezařadila, nevzpomínám si, že bych se u filmu nějak smála. Z herců mi byl tentokrát nejsympatičtější Paul (Jack je zde skutečně hodně vedlejší postavou). Scénář postrádá jakýkoliv šmrnc, který by zaujal alespoň něčím, nějakým momentem. Navíc naprosto zbytečně dlouhá stopáž film sráží ještě dolů. Možná bych i dala 3*, jenže to bych po skončení filmu musela být schopná, alespoň trochu říci, o čem ten film vůbec byl, ale já to zkrátka nedokážu, protože ten film je vážně o ničem. Hrozně mě mrzí, že musím dát tak nízké hodnocení (především kvůli obsazení), potenciál byl rozhodně vyšší. How Do You Know tak zůstane naprosto zbytečný film, na který se hned zapomene. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Taková milá romantická zbytečně dlouhá pitomůstka s průměrnými hereckými výkony a senilním Nicholsonem. Witherspoon hraje podobnou blbku jako v 90 procentech jejich filmů. Opět se projevuje její zbarvení vlasů a opět se rozhoduje mezi dvěma místními playboyi. Paul Rudd mě vcelku překvapil, Owen Wilson naopak zklamal. Starý štramák Jack udělal filmu jméno zřejmě jen tím, že to byl jeho zatím poslední film. No chtělo by kariéru zakončit asi trošku lépe. Tak budu držet palce. 55% ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Utopit v tomto nezáživném, zmateném a nefunkčním paskvilu 120 milionů dolarů? Se současným Hollywoodem to asi vážně není úplně v pořádku. How Do You Know je neuchopitelný patvar, který kdosi zaplnil postavami, jejichž jednání a dialogy jsou naprosto nepochopitelné a naopak z něj vysál veškeré potenciální komediální jiskření, dramatické pnutí nebo romantickou atmosféru. Větší mrhání časem, energií i miliony dolarů tady nebylo už hodně dlouho. Ale Reese a Paul tam pořád jezdili autobusem, to je velmi chvályhodné. Necelých 40% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo trochu divný a hlavně hrozně uječený, téměř jako by to točil Woody, proti němuž nic nemám, ale jeho styl na mě občas takhle působí. Tento film mi rozhodně nic nedal, jenom přemýšlím o co v něm vlastně šlo.. Reese přelétávala mezi dvěma muži jako včelička opilujíc květy. Víc jsem si z toho děje nezapamatovala. To asi o něčem svědčí ;). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První hodina je zbytečná a nudná a není v ní nic k zasmání (ostatně i v druhé půlce tomu nebylo jinak). Kámen úrazu je, že celý film by chtěl mít vyšší ambice, než být tuctovou rom. komedií, ale selhává a výsledek je horší než by ona tuctovka (v případě výrazného zkrácení a pár úprav) bývala byla. Reese se hezky kření, Owen přesvědčivě hraje někoho s IQ pod 80 a Nicholson je tu navíc. Vůbec celá koncepce nestála za nic, nechápu, proč tak bídný scénář někdo zfilmoval. Jo, Reese mě bavila (ale jen proto, že má hezkej úsměv a kukuč), ale pokud už mě na okmažik přepadne hřejivý pocit, že ten film měl něco do sebe, vzápětí ho přebije prozření, že to byla pěkná pakárna. 50% za smíšená pocity. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Jedná se o poslední film Jacka Nicholsona. "Jack bez jakýchkoli fanfár odešel do penze. A za tímto rozhodnutím je možné vidět jednoduchý důvod - přestala mu fungovat paměť. V šestasedmdesáti má problémy s pamětí a nedokáže se naučit scénář. Jeho paměť dávno není tím, čím bývala. Jack se nehodlá vzdát života mezi slavnými. Bude se stále ukazovat na veřejnosti,“ uvedl hercův kamarád pro Radar Online. (HArna)
  • Výsledné honoráre režiséra Brooksa (asi 10 miliónov dolárov) a štyroch hlavných hviezd Witherspoon (15 miliónov dolárov), Nicholsona (12 miliónov dolárov), Wilsona (10 miliónov dolárov) a Rudda (3 milióny dolárov) dosiahli dokopy 50 miliónov dolárov. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama