Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

cheyene 

všechny recenze uživatele

V záplavě dnešní animované a sci-fi produkce krátkometrážních filmů je tento historický akční snímeček opravdu něčím, co je hodno pozornosti diváka. Během 36 minut uvidíme řadu dobrých akčních scén, příjemnou zápletku, zajímavé postavy, ale také výborné, leč počítačem udělané, prostředí renesančních italských měst. Hru jsem nehrál a ani se nechystám, avšak Assassin's Creed: Lineage mne patřičně oslovil nejen zpracováním a námětem, ale také atmosférou, hudbou a již výše uvedenými klady. ()

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Jako úvod do hry je to super, jako krátký film už tolik ne. Málo akce, nepříliš výrazní herci a pokud se skutečně hru nechystáte hrát (nebo jste jí už hráli), Assassin's Creed: Lineage vám toho moc neřekne a ani nedá. Ale jako marketingový tah od Ubisoftu to není vůbec špatné, jen víc takovýchto úvodů do her. 65% ()

Reklama

Devilian 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že Assassins Creed by se eventuelně nějak zfilmovat dal. Jistě, je to sice jen "polévka" a více než půlhodinová reklama ke hře samotné, ale o to kulervoucnější to je. Která jiná hra/série, se může tímle chlubit? Jen velice málo z nich. Zpracovaná je úžasně, kombinace živých herců a CGI se mi prostě líbí a kdyby už vážně došlo i na celovečerní film, také by byl skvělý zpracovaný takto. Scénář - k tomu nic moc vytákat nelze, jelikož se řídí historickými událostmi a musí nějak korespondovat s následujícím dějem ve hře, proto si myslím, že to autoři zvládli jak nejlépe svedli. Celkově tomu nic moc vytýkat nemůžu, ale přecejen... na plných 5 hvězd to u mě není (ty pro mě platí u herní série AC). ()

Losik 

všechny recenze uživatele

Naprosto vedle. Nepodařilo se zachytit kouzlo hry, atmosféru, ani kouzlo soubojů. Hlavní herec mi vůbec neseděl, žádný výkon, nic. "Cool" pomalé záběry na tvář hlavního hrdiny nefungovaly. Ve filmu bylo naprosté minimum parkůru a to minimum bylo jako z programu Malování. A od kdy vrah skáče před svojí oběť a pomalu se jí představí? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodina. Spravedlnost. Čest. Můj meč je veden těmito hodnotami…. Vždycky jsem měl rád herní videa (kolikrát se člověk bavil víc jak u hry). Přiznávám: na Assassin's Creed se nedívám kvůli tomu, jestli Giovanniho mise v zájmu bezpečnosti Florencie bude úspěšná. JÁ JEN ČEKÁM NA POŘÁDNEJ FILM O NÁJEMNÉM ZABIJÁKOVI!!! Těm nejnedočkavějším udělají ony hezké obrázky, správné barvy a trocha dobrodružství radost. Stejně jako hráčům fakt, že to, jak to dopadne záleží jen na nich. Škoda, že to nemohou říct i filmový fanoušci! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama