Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (157)

Mire 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si pozrel niečo s Jirkom Mádlom, ale vidiac hodnotenie som od toho veľa nečakal. A takto to s týmto filmom aj je - Celebrity s.r.o. určite nebude patriť medzi tie lepšie Mádlove filmy. Príbeh ako taký proste veľmi nefungoval. Režírovanie príšerného seriálu s dejovými zvratmi pritiahnutými za vlasy, smiešny a nerešpektuhodný "záporák", teda mafián, pri ktorom som nechápal, prečo ho na konci filmu nikto nedolapil, keď na to bola príležitosť. K tomu Filip Kaňkovský, ktorý hrá úplne neschopného kreténa, čo vyvrcholí v závere filmu (nebudem prezradzovať), ale to malo predstavovať asi ten komediálny prvok, ktorý bohužiaľ nefungoval tak ako mal. Love story s povinnou "nahou" scénou sa veľa priestoru nedostalo, keďže hlavný hrdina musel náhle preč niekam, kde sa začal hrať na pohrebného režiséra :D Aspoňže tá Monika Horváthová bola celkom sympatická, aj keď tie české výrazy v jej slovenských dialógoch pôsobili rušivo a nemali tam čo hľadať. Takže suma sumárum, hodnotenie odpovedajúce snahe a kvalite tohto filmu. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Pôvodná, tu neuvedená divadelná hra mohla byť - v závislosti na obsadení - výborná, ale vo filme sa zamýšľaný humor nedostavil, vtipy nefungovali a celý, nápadný a neotrelý koncept bol až prekvapivo premrhaný. CELEBRITY S.R.O. sú zapratané všetkým tým, čomu sa chcú akože vysmievať. Polovica filmu je iba veľmi zlá, tá druhá zlá absurdne, takže sa dá sledovať omnoho menej bolestivo. ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co bych na tom pochválil.. bylo to utrpení. Česká kinematografie dostala další direkt na solar plexus. Mádla raději za kamerou, než před ní. Nedá se na něj koukat, zvláště v roli lamače dívčích srdcí, když z osobní zkušenosti vím, že má snad metr padesát a je skoro plešatý. Nepovedená parodie, která nakonec dokázala parodovat i sama sebe. 10% ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Zase další šílená sračka. Dvojice dementů od pohledu (Mádl a Kaňkovský), Slovena Horváthová (asi k stoletému výročí státu, který už zaplať pánbůh 25 let neexistuje), idiotská zápletka, vysloveně dětinské fóry, které byly populární možná tak v němých groteskách a konstatování, že (pominu-li stále hezounkou a sympatickou Andrejku Kerestešovou, která se i díky jednomu z mnoha trapných vtipů aspoň svlíkne do podprdy) sledovat Ulici na Nově nebo podesáté Riskuj je mnohem, ale mnohem zábavnější, než tohle. Když už tak Mádl svého času přemlouval dědu a bábu, nebylo by špatné ho (a nejen jeho) přemluvit, aby šel - no každý ví kam. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Jirku Mádla mám celkem v oblibě, ale tohle se moc nepovedlo. Přitom námět o natáčení nekonečných seriálů je fajn, stejně tak plánování, co udělat s hrdiny seriálu, změnit orientaci, product placement - hlavně, aby byl rating a peníze. To ještě celkem funguje, ale celkový scénář hodně skřípe a po 103 minutách převládá spíše pocit radosti nad tím, že film už skončil. Jedním z pozitivů je sympatická Monika Horváthová, tak tedy na 2* to nakonec je. Škoda. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)
  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno