Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (296)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc, ale sliboval odlehčenou romantickou komedii. A byla jsem i docela smířená s tím, že to dokoukám.........do té doby, než začla mluvit zvířata. To pak bylo to pravé WTF a přemýšlení, jak slušně zmizet. Když jsem ale přijala, že jde spíš o rodinný film, pohodlně jsem se usadila a užívala si pohled na nádhernou Rosario Dawson a pár vtipů (asi 3 byly opravdu vtipné). Pokud máte rádi rodinné filmy s mluvícíma zvířátkama, Ošetřovatel není špatná volba. Já díky Rosarii a scénce s mytím vlka dávám nadmíru štědré hodnocení. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to bude opět nějaká trapná komedie, kde zvířata mluví a nedokoukám se na to dokonce. I když Kevina Jamese jako herce moc nemusím, tak mně v téhle roli svým výkonem velice překvapil. Ošetřovatel se mi nakonec líbil a byla jsem ráda, že jsem film shlédla. Příjemný film plný humoru a se špetkou romantiky. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové, vtipné, úsměvné, zoologické, zvířecí × obyčejné, bez hlubších myšlenek. Kevin je oblíbenec, takže vidět tento film bylo skoro nutností. Film je to pohodový, takový ten na sobotní či nedělní poobědové odpoledne, kdy si rádi klimbáme u podobných filmů. Pár hlášek vtipných, nic výrazného. Zvířata v Zoo hovoří lidskou řečí a učí, jak správně sbalit samici, viz. medvědí lekce. ..že ty zoo v tý Americe maj vždycky tak vymydlený.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dr. Doolitle by čuměl. Naprosto primitivní nenápaditá komedie, která cílí jen na ty nejmenší diváky. Kevin James se ze sympaťáka z Hitche začíná pomalu ale jistě přetransformovávat v nesnesitelného blbečka, jehož komika se skládá pouze z pádů, poskakování jako debil a chcaní na vlka. Naštěstí je tady sympatická Rosario Dawson a některý scény jsou tak blbý až jsou dobrý (gorila ve friday´s). Jinak ale nic pro starší 15 let, i když pořád o několik galaktických vesmírů lepší než Chlupatá odplata s Fraserem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, ale udělal jsem obrovskou chybu, když jsem se nepodíval, o čem tenhle film má být a hlavně jsem nezkoukl trailer. Šokovalo mě totiž to, co následovalo. Ošetřovatel Kevin James je lůzr a zvířata, o která se stará, se mu rozhodnou pomoct. Jenže to ještě neví, že mluví, což se po chvíli taky dozví. Ono se to tváří blbě, ale je fakt, že i takový filmy občas dokážou fungovat. A tenhle film občas tak i docela funguje, jenže tohle mi přijde, že už od počátku bylo myšleno jenom jako taková ptákovinka pro rodiny s dětmi, což teda nevím, jestli to děti bude lákat. Každopádně Adam Sandler nezklamal a jeho dabing té roztomilé opičky tam potěšil, oproti samotnému filmu. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama