Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (286)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Relativně dojemné rodinné drama o dvojici lidí, co se nemá nijak v lásce a náhle spolu musí vychovávat malé dítě. Nebylo to špatně udělané, ale ve všech ohledech zcela průměrné. Jakožto komedie takřka nefunkční, neboť jsem se smál pouze u scény s taxikářem. Romance celkem ušla a z tohoto pohledu bylo dílo i celkem příjemné. Za velký klad také považuji fakt, že scenáristé dokázali solidně zahrát na pocity. Nicméně tohle prostě nestačí a já se tak ve výsledku rozhodoval pouze mezi dvojicí hvězd okolo 50% Za celkovou předvídatelnost a nudu která zde místy panovala bych se nejraději přiklonil ke spodní hranici, ale jinak jsem měl pocit ze sledování poměrně dobrý a za ten doják nakonec dávám slušné, ale slabší 3 hvezdy. 55% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Dospělí i se svým vzájemným kočkováním jsou O.K. Zato chuděra Brynn Clagett coby malá Sophie funguje spíš jako rekvizita, přemisťovaná dle aktuálních potřeb scénáře a režie z místa na místo. Její pasivita sice ničemu neprospívá, ale je víc než omluvitelná. Hraje se o ni, tudíž se všechno točí kolem ní: ONA je příčinou všech komplikací i hádek - O NÍ se mluví ... ale nemluví se S NÍ - a už vůbec ne K NÍ. Tak co by asi tak měla dělat - jaké komunikační a jiné dovednosti by měla převádět ? Kdyby byl místo ní angažovaný plyšový medvídek, který by nebrečel, ale bručel ... vyšlo by to nastejno. Jediné, co by možná nezvládl, je chůze - ovšem pro těch pár prchavých okamžiků by se mohl nechat zastoupit kaskadérem. Téměř veškeré šaškování kolem Sophie se tak ocitá mimo mísu ... a nejednou je i trochu přes čáru. Prezentuje přesně ten typ násilného, okázale prezentovaného humoru, který bytostně nesnáším ... 2,5* ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

Heigl jsem pomluvila nesčetněkrát, tak teď mohu alespoň jednou říct, že mě nenaštvala. Naopak, vůbec mi nevadila. Za to její herecký partner by si zasloužil, pár ran holí, za to, jako jí házel klacky pod nohy. Námět je zajímavý, i když si myslím, že to bylo maximum, které se z něj dalo vykřesat. Takový příjemný snímek na nedělní odpoledne. ()

Taninaca 

všechny recenze uživatele

Pod jednou střechou staví na základech romantické komedie, ale hned na začátku vás probere studenou sprchou, která se jindy do těchto žánrů nehodí, ale tento snímek to vyžadoval pro svůj další děj a držel se tím alespoň trochu při zemi. Pro ten tragický základ filmu jste schopni mu odpustit jednoduchou předvídatelnost, protože se po smutném začátku prostě chcete bavit a smát. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Manželé se pokusí dát dohromady své dva přátele prostřednictvím rande naslepo. Propadák. Po třech letech oba (manželé) umírají při autonehodě a zůstane po nich jednoroční dcerka, která připadne do výchovy komu jinému než neslučitelné dvojici. Což bylo předem čitelné, ale komu na tom záleží - proto se na romantické komedie většina lidí dívá, že? Navíc jsem se u ní i (místy) zasmál a měla optimistický náboj. Jak já říkám - film na oddech a zabití času. 50% # Kdybych si ale chtěl vybrat jednu rom-kom. s Katherine, jdu jednoznačně do Chceš mě, chci tě. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Po tom, čo štúdio vyjadrilo pochybnosti o jeho komediálnych schopnostiach, Katherine Heigl bojovala za zotrvanie Josha Duhamela v hlavnej úlohe, čo sa jej nakoniec podarilo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama