Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smith sa nevie zaradiť. Sexuálne. Páči sa mu "to" s chlapmi, páči sa mu "to" s babami. Jedno je však isté, je Vyvoleným! Po tom, čo sa mu začnú zjavovať tajomní v maskách a druhé osoby hneď na to miznú, začína sa skutočne zaujímať o to, kým naozaj je. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, zábavná, barevná, ujetá hříčka. Thomas Dekker je pro mě zajímavý týpek a tato role mu fakt sedla. Kaboom balancuje na hraně mezi jakousi artovou podivností a snímkem, který zavání amatérismem. Záleží na každém, do jaké míry mu bude tato roztodivná hračka pasovat a jak moc bude ochoten se na ni "naladit." Rozhodně se jedná o netradiční námět i zpracování. V tomto směru tak Kaboom vlastně přináší svěží závan do žánru. Komentář uživatele M1k9 to vystihuje velmi přesně. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jako když ke kachně se zelím popíjíte kakao. 1) 51letý gay režisér Greg Araki (zde i scénář, podíl na produkci, střih) zůstává věrný svému směru točit filmy převážně o homosexuálech. Tentokrát se však rozhodl své dílo čímsi zpestřit._____ 2) Dokud se film držel vztahových záležitostí, působil se svým hbitým střihem, vtipnými dialogy a celkovou svěžestí neobyčejně příjemně. Uvažoval jsem o čtyřech hvězdičkách. Posléze však se začaly objevovat zcela neústrojné fantaskní motivy (muži v maskách, zamilovaná lesbická čarodějnice, sekta), které svou laciností a nepatřičností dojem silně pokazily. A k tomu ten konec..._____ 3) 23letý Thomas Dekker (hlavní postava Smith) také zpívá, komponuje, hraje na kytaru i dělá vlastní filmy. V době natáčení svou homosexualitu skrýval, vyoutoval se až o sedm let později._____Další sexy kluci: 25letý Chris Zylka (blonďatý spolubydlící Thor), 23letý Andy Fischer-Price (Rex, který se pral s Thorem na zemi v pokoji), 20letý Brennan Mejia (známost přes internet Oliver)._____ 4) S ohledem na spoustu pěkných klukovských těl a příjemný přístup k homosexualitě přidávám hvězdičku. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tak takhle by to vypadalo, kdyby měly erotické filmy doopravdický děj a zapracovaly na technických kategoriích. I když se hodí poznamenat, že nikdo z mladých zúčastněných nepředvedl žádné extra herectví a překombinovaný scénář se utopil v mimóznosti. Takže ruku na srdce, ale tohle se od porna v principu zase tak moc neliší. A to včetně sbírky povrchnosti v každé scéně a zoufalé snaze působit maximálně nepřirozeně a uměle. Od režiséra Mysterious Skin jsem čekal mnohem lepší snímek. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sympatický bezprostřední herci, dobrý hlášky, dialogy, konverzace bez servítek, Placebo na závěr, to jsou věci, které mě u filmu udržely a bavily mě. Oproti tomu stojí moc sexu, moc buzíků, moc mysteriózna, provedení a fakt, že to je dějově naprostá fantasmagorie (něco, co na filmu opravdu nemám rád). # příběh 4 | hudba 5 | humor 3 | akce 3 | napětí 3 | pustil bych si znovu 3 ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fantasmagorie, kde byl vzorem či nedostižným ideálem Donnie Darko a kde místo velkého králíka běhají chlápci ve zvířecích maskaách, je přesto zábavnou podívanou o kterou se velkou měrou zasloužili přirozeně hrající mladí herci. Jenže oproti kultovnímu Donniemu Darkovi to celé působí jaksi prvoplánově... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama