Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smith sa nevie zaradiť. Sexuálne. Páči sa mu "to" s chlapmi, páči sa mu "to" s babami. Jedno je však isté, je Vyvoleným! Po tom, čo sa mu začnú zjavovať tajomní v maskách a druhé osoby hneď na to miznú, začína sa skutočne zaujímať o to, kým naozaj je. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fantasmagorie, kde byl vzorem či nedostižným ideálem Donnie Darko a kde místo velkého králíka běhají chlápci ve zvířecích maskaách, je přesto zábavnou podívanou o kterou se velkou měrou zasloužili přirozeně hrající mladí herci. Jenže oproti kultovnímu Donniemu Darkovi to celé působí jaksi prvoplánově... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

S Kaboom je to jako s filmy Wese Andersona - bud vam jeho humor sedne nebo se budete zatracene nudit. No a ja se nudila. Ano, byli tu magori, sexujici pary a tak, ale to jeste film nedela. Fajn byla Juno Temple - podle me nejvyraznejsi postava. Jenze vedlejsi postava film neudela (ackoli June se filmove udelala nekolikrat), takze Kaboom to u me prohral. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Southland Tales meets You're Next. Tak trochu :-) Multisexuálne, erotické.. Nie je to samozrejme horor, skôr apokalyptická dekadentná sci-fi paródia, mixovaná so soft pornom. Pred pozretím si hlavne treba zistiť kto je to Gregg Araki, aké točí filmy, čo predstavuje. Nech vás neodradia všetky tie homo pohľady a bisexualita mužov (a tentokrát) aj žien. A juno opäť naháá .. PS: Nečítajte si obsah, popisuje posledných zhruba 15 minút filmu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

TY JSI TEN VYVOLENÝ SYN..... /// O sexu (máte rádi sex?), živých halucinacích (máte rádi drogy?) a snech (těch v noci), který neznamenaj nic. Píchání (a kozy) jako vedlejší efekt pro (kurevsky děsivou a divnou) zápletku. Nečekejte romantický sračky, ale TVRDOU práci. KONEC JE BLÍZKO! Podivné věci se stávají normálními a mě tenhle film, kterej nebude jen a jen pro puberťáky baví, i díky obsazení, jasnejm dialogům, zajímavý muzice (Placebo The Bitter End) a atmosféře, která na mě řve: ŽIVOT SI NEZASLUHUJE KOMPLIKACE, POTŘEBUJE SEX! ,,Přístupnější“ než D.Darko, není tu žádnej králík (aspoň myslím), jen kretén s červeným tlačítkem. A třeba dostanu k narozeninám píchání ve třech. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci vidět film plnej teplejch. 2.) Nevím, proč se stát gayem. 3.) Mám kolekci žabek a do huby ho dám, jen když hraje Lady Gaga. 4.) Už dlouho hledám cvik, kterej mi umožní ,,si ho kouřit“ do 3 týdnů. 5.) Chci lehce svému chlapci naznačit, jak správně provádět orál. 5.) Thx za titule ,,fredikoun“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jako když ke kachně se zelím popíjíte kakao. 1) 51letý gay režisér Greg Araki (zde i scénář, podíl na produkci, střih) zůstává věrný svému směru točit filmy převážně o homosexuálech. Tentokrát se však rozhodl své dílo čímsi zpestřit._____ 2) Dokud se film držel vztahových záležitostí, působil se svým hbitým střihem, vtipnými dialogy a celkovou svěžestí neobyčejně příjemně. Uvažoval jsem o čtyřech hvězdičkách. Posléze však se začaly objevovat zcela neústrojné fantaskní motivy (muži v maskách, zamilovaná lesbická čarodějnice, sekta), které svou laciností a nepatřičností dojem silně pokazily. A k tomu ten konec..._____ 3) 23letý Thomas Dekker (hlavní postava Smith) také zpívá, komponuje, hraje na kytaru i dělá vlastní filmy. V době natáčení svou homosexualitu skrýval, vyoutoval se až o sedm let později._____Další sexy kluci: 25letý Chris Zylka (blonďatý spolubydlící Thor), 23letý Andy Fischer-Price (Rex, který se pral s Thorem na zemi v pokoji), 20letý Brennan Mejia (známost přes internet Oliver)._____ 4) S ohledem na spoustu pěkných klukovských těl a příjemný přístup k homosexualitě přidávám hvězdičku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama