Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl skvělý a na dnešní poměry i velice originální, to se musí filmu nechat. Bohužel zpracování bylo už o dost horší. Když se řekne thriller, tak snad každému trochu anglicky mluvícímu člověku dojde, že se bude jednat o něco napínavého a to je přesně ta složka, která filmu chybí, dokonce od poloviny je to i víc romanťák než thriller. Potenciál tedy zůstal kompletně nevyužitý, celou dobu se tam skoro nic neděje a závěrečné odhalení je nedomyšlená blbost. Celkově film beru jako zajímavější jednorázovku ( dokud se z toho nestane ta největší nuda, jaká se může v žánru objevit ). ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Skvělá myšlenka, ale bohužel mizerné provedení. Jestli je ta Julien Magnat skutečně žena, tak to bylo opravdu znát. Celé zápletce by totiž více slušela nějaká romance či drama, protože v takových momentech je film nejsilnější. Jinak tohle místy nešikovně akční krimi nenabralo nic z kvalitnějších krimipřípadů. Naštěstí se to ale dá, protože je to zajímavé. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Skvelý a originálny námet, pár brilantných nápadov a scén, stále krásna Milla Jovovich a... jej absolútna absencia aspoň štipky talentu, s pribúdajúcimi minútami stále citeľne slabší scenár, neustále odbiehanie od hlavnej dejovej linky s vrahom do absolútne zbytočných odbočiek (zamilovaný policajt, návštevy barov s kamarátkami...) a miestami pomerne nudný dej. S tým polmiliónom tvárí hercov, ktorí si vo filme zahrali asi tak 15 sekúnd, sa budete cítiť presne ako hlavná hrdinka -dezorientovaný, šokovaný a absolútne bezbranný voči tomu, čo sa na vás ešte len chystá. Dve hviezdičky za peknú Millu, charizmatického McMahona a pár vskutku luxusných scén ako metro alebo trik s kravatou. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná detektivní záležitost s velmi zajímavým základním problémem hlavní svědkyně. Trpí obličejovou slepotou po úrazu hlavy, kdy si nedokáže zapamatovat ničí tvář, a tak je ponechána pachateli napospas, i kdyby stál vedle ní. Zaujal mne ten originální nápad, ale celkové převedení na plátno se už moc nezdařilo. Sice je to detektivka se vším, co má mít, ale mnoho tomu chybí k dokonalosti. 65% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Má to slušné tempo, napínavé pasáže, zopár originálnych nápadov a sem-tam sa Milla dokonca snaží hrať. A na rozdiel od filmu Premena, toto sa aspoň nesnaží vydávať za umenie. Len fakt trochu škoda toho scenára, pretože je fakt jednoduchý. Ale mám nato pekné spomienky, lebo mi to odporučil niekto, na kom mi záležalo a keď nato narazím, tak si vždycky spomeniem. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)
  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama