Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Průměrně natočený průměrný thriller s průměrnou zápletkou s nadprůměrnou Millou v hlavní roli. Asi se dá smířit se špatnými trikovými scénami (hlavně ty s tekoucí krví). Stejně tak se smířím s tím, že ve filmu je snad stovka herců a jen deset rolí :) Smířit se nedá s úplným závěrem filmu, který z něj dělá vlastně obyčejnou televizní zábavu. Stejně tak odhalení vraha je poněkud zbrklé - avšak docela překvapující. Ale jde zřejmě o film, kterých vznikají ročně stovky a ryhle upadají v zapomnění. Na jedno zhlédnutí ale postačí a ještě budete napjatí, kdo že to těm holkám udělal. PS: Nejde o horor. ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, dávat takhle málo, protože to bylo koukatelné, člověk se nenudí a zajímá vás, jak se to bude dál vyvíjet. Jenže ty jejich podivný "chyby" mě naštvaly. Tady jsou ty největší - SPOILER: proč má blonďatý dítě, když tam spala akorát s černovlasym poldou nebo s tím jejím bývalým hnědovlasým? (vlasy se jí neměnily, ty měla vidět spráně) A i ona sama tam hraje brunetu, tak sakra proč to andělsky blonďatý dítě?! A když se tam nakonci prochází po tom tržišti, nebo co to je, tak tam jen tak za ní přiběhne její dítě (cca 4letý), protože se tam jako procházelo? :D Ještě po tom všem, co se jí stalo (Mille), tak nechá svoje malý dítě courat samotné venku? :D ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Milla neukázala kozy. Len preto som to pozeral. Ale zaujímavá choroba, nevedel by som si prestaviť takto žiť. Kto po dopozeraní filmu mal chuť si pustiť aspon jeden diel Hviezdnej brány alebo Čarodejnic? Vynorili sa spomienky, čo vám budem hovoriť. Zvrat na konci pôsobil prekvapivo, ale to len preto, že som filmu nevenoval maximálnu pozornosť. Takže normálne B-čko. 2 z 5 ()

demented 

všechny recenze uživatele

Film je postavený na veľmi originálnom nápade, ktorý je však miestami sabotovaný prácou pána scenáristu. Popri škrípajúcej logike však snímok našťastie disponuje aj decentnou atmosférou, ktorá mi občas evokovala 16 rokov starý Copycat. Rozhodne nadpriemerná zábava. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi kupodivu nezprotivila ani ta pydlooká fošna Milla! Ta, místo aby se nechala v páté minutě dejovovichovat sympatickým sériovým vrahem a zkrátila tak utrpení každého zdravého, heterosexuálního diváka, raději orazítkuje temenem traverzu, má pak kapku hokej v držkách a hyzdí film až do závěrečných titulků. Ale nevadí! I tak jde o vesměs originální, hitchcockovsky vytuněný ksichtový karneval, který potěší nejednoho "tits-blind" thrillerového fanouška. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)
  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama