Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 220)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Libůstka. V rodině bych tu bandičku mít nechtěl, ovšem v Británii ať si trojčí libovolně. Tlupa vyšinutých asociálů s nadměrnou spotřebou probačních vedoucí je pro dnešní mládež lepší vzor, než měl být pro nás Brendn, Kely a Delyn. Pro mužské oko není britský casting vstřícný, ovšem ber na ostrovech prcatelnou herku, když není. Člověka pak dokáže vykolejit i přehnaně sošná Socha...... No furt si říkám - šel bych do toho a litoval, nebo nešel a litoval.....Co se dabingu této figury týče, škoda že jí nebyl do úst dopřán hantec. Bezesporu seriálová špička. Třetí řada utrpěla odchodem roztomilého nechuťáka a nástupem rozdvojeného prasáka, přestože působí definitivně nejbritštěji. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Tohle je vaše šance udělat něco prospěšnýho. Odčinit své skutky. Můžete pomoci lidem. Změnit jejich životy. PŘESNĚ O TOM JSOU VEŘEJNĚ PROSPĚŠNÉ PRÁCE“.... 1.série Zrovna tahle parta superhrdinové? Nadržení mladí delikventi? V jakém pošahaném světě by se to mohlo stát? Snad jen v Anglii… Seriál sází na sprostou (drsnou) mluvu, sex (trochu), nadlidské (a chtěné) schopnosti. Prostě všechno, co by teenagery mohlo (mělo) bavit. Zdá se mi, že v seriálu jde víc než o hrdinský schopnosti o ty obyčejný, lidský. Být mladší, tak je to rozhodně za 4*. 2.série ,,ABY Z TEBE BYL SUPERHRDINA, BUDE NEJSPÍŠ ZAPOTŘEBÍ VÍC, NEŽ SI JEN VRZNOUT.... Existuje plno věcí, které se mají stát v určitej čas. Všechno do sebe zapadá – samozřejmě podle pravidel Misfits. ,,Klátěj“ se i mrtví a (možná) přijde i King Kong. A jelikož jsem zřejmě od posledně omládnul, ZVYŠUJI na 4*! 3.série ,,CHCI VÁM JEN PRO ÚPLNOST ŘÍCT, A TO S JEDNOU RUKOU NA SRDCI A DRUHOU NA BIBLI, ŽE JSEM TO V ŽÁDNÝM PŘÍPADĚ NEBYL JÁ, KDO NECHAL V HAJZLU PLAVAT TO OBŘÍ LEJNO“.... Je to jiný!! Občas to má blíž k Heroes než ke starejm Misfits a někdy mi to připadá jako parodie sebe sama. Stejný sídliště, nový schopnosti, naštěstí ne moc novejch lidí (a možná přijdou i zombíci...). Rudy jako náhrada za Nathana (musím si chvilku zvyknout, páč tyhle řiťopichy moc nemusím.), Curtis má na kluka celkem hezkou kundu (jéé tam to říkali, neviděl jsem!!!) a Simon to nějak víc žere.... Nekonformní, proti proudu plující seriál, sázející na sex a dlaždičskou mluvu a bez jasně danýho cíle. Jakoby se to přestávalo brát vážně, ale k dokonalý sebeironii tomu kus chybí. ,,VŽDYCKY JSEM CHTĚLA ŠUKAT PIRÁTA!“ - Smrtelně romantické....možná právě tohle ostatní fascinuje. Je to jiný!! Lepší? Horší? Kurva.... jsem z toho nějakej zmatenej a jdu zpátky na 3*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL SERIÁL VIDĚT: 1.) Zjistím, kdy můžu mluvit o ,,velikánovi v trenkách“. 2.) Neustále se pokouším o orální sex. Sám se sebou. 3.) Toužím po mnohočetným orgasmu. 4.) Děsí mě představa, že mi upadne pták (a pak na něj ještě někdo šlápne) 5.) Thx za titule ,,xxENDxx" ; ,,BugHer0" ; ,,bakeLit" a ,,Napter". PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Chytlo mě to hned od prvního dílu, což jinak můžu říct o málokterém seriálu. Perfektně napsané, obsazené a zahrané postavy (Sheehan jako hypervulgární prudič Nathan ruluje) a geniální koncept, kdy po záhadné superbouřce má superschopnosti snad polovina lidí v okolí, což postupně vyplouvá na povrch za správného mrazení v zádech. A světe div se, nikdo neuvažuje o obtáhlém barevném trikotu s emblémem a pláštěnkou a zachraňování světa. Je to nápadité, vtipné, napínavé až hororové a sexy. A dost tomu dává i to depresivní prostředí vylidněného brutalistního sídliště. Druhá série je stejně dobrá, ne-li lepší jako první, ale u třetí jsem nevydýchal tu otravnou náhradu za Nathana. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Did you say you want to piss on her tits?Probably best to keep that kind of thing between you and your internet service provider.. Misfits nejsou Heroes (naštěstí!!), jsou to vulgární a sprostí teenageři, kteří se nebojí souložit, nadávat, myslet jen na sebe anebo..no, vraždit. Celé se to tedy nebere tak vážně, což je obrovská úleva, na Heroes jsem nedokázala koukat právě proto, že z toho dělali tak směšně vážné drama. Nadpřirozené schopnosti mnohdy působí ve filmech a seriálech kýčovitě, ale tohle u Misfits neplatí. Sice jsou to na první pohled nesympatičtí až téměř odpudiví idioti, kteří by do amerických teen seriálů rozhodně nezapadli, ale když jim dáte šanci, určitě se vám tyhle nevídané postavy dostanou pod kůži, dřív nebo později. Kromě výborného humoru je tu navíc velice povedeně zvolená hudba, hnusné, ale zajímavé prostředí a perfektní znělka a zvraty. Tedy jen do druhé série. Odchodem Nathana odešel i nenucený humor a veškerá logika. Takže bohužel snižuji z 5 na 4. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po první sezoně: Už od začátku jsem měl na mysli pětihvězdičkové hodnocení, ale i s ním bývám často dosti benevolentní. Takže to upřesňuji: první tři díly bylo za "zábavných" 5* - druhé tři díly jsou za "geniálních" 5* :-). A jsem skutečně zvědav, jak se postavám podaří "malý zádrhel" z posledního dílu vyřešit ;-). EDIT: Druhá série neslevila z nastaveného kvalitativního trendu ani o píď a kromě předposledního "nevánočního" dílu byla možná ještě o kousek lepší. ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Nejsledovanějším dílem prvních tří řad seriálu byl s téměř 1,8 miliony diváků úvodní díl 3. série. Téměř všechny díly 2. a 3. řady byly nejsledovanějšími pořady televizní stanice E4. (gogos)
  • V domě, kde se odehrává párty, vraždí zajíc, který odkazuje na videohru "Hotline Miami", v níž má hlavní hrdina stejnou masku. (Yoshitsune)
  • Joseph Gilgun (Rudy) má na hrudi vytetovaná číslice 23456 jako památku na svůj čas strávený natáčením seriálu. Každé číslo představuje jednoho z jeho kolegů ze 3. série. (cihlenka)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama