Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 220)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ ŘADA: Paráda, má to tu správnou míru zábavnosti, díky které odpustíte i drobné lapsy ve scénáři. Postavy jsou sympatičtí sviňáci a schopnosti jsou tak správně omezené, že s nimi často mají víc problémů než užitku, to záporáci (kolik tomu děcku bylo?) jsou až nečekaně správní a slušní. Krví se nešetří, pro fuck se nejde daleko a parádní soundtrack. Sem s dalšími díly. Ještě poděkování jedné speciální osobě, která mi tuhle pecku doporučila... Jsi nejlepší. ;-) DRUHÁ ŘADA: Výborně navazuje na slibně rozjetou jedničku. Příběhy se komplikují a zvraty berou dech. Jen tak dál. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mohli bychom prosím přestat zabíjet naše vedoucí?!" ___________ Geniální černá komedie která satiricky dekonstruuje klasická klišé superhrdinského žánru. Boží žánrovka a dnes již kultovní záležitost, ke které se rád nostalgicky vracím. První dvě řady v nichž exceluje (doslova) nesmrtelný Robert Sheehan řady nemaj chybu, zbytek je kvalitativní sešup dolů. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Dlouho jsem neviděl tak strašně moc "wtfoidní" seriál jako Misfits, and God knows I missed that. Postavy mi zezačátku lezly všechny krkem (hlavně slečna "je jí moc rozumět), ale postupně si mě dostali (ještě aby ne), k tomu musím připočíst zvláštní režii (ovlivněnou rozpočtem ale přesto, jednoduše zvláštní), zajímavou hudbu (čti super), a vůbec - chytlavý a poměrně promyšlený příběh (už jen ty titulky), může mi z toho vyjít něco jiného než seriál který si zaslouží místo v mé top10 ?.) ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Perfektni humor. Naprosto a bezpodminecne musim vyzdvihnouti prvni dve rady a predevsim meho velkeho oblibence Nathaniela. Snad jen dve jina dila me dokazi rozesmat tak moc jako tohle a to je zase jiny druh humoru. Proste perfektni. Kellyin prizvuk je naprosto dokonaly a rozesmiva me sam o sobe, nezavisle na tom, co vlastne vubec povi. Druhy muzsky vedouci v poradi byl rozhodne nejlepsim probacnim. Ten me dostaval i do kolen, dokud nezemrel, jak je uz jejich osudem :-D. Treti rada je stale dosti dobra, ikdyz uz ne tak jako prvni dve. Rudy je ovsem postavou vtipnou a obstojnou. Nathan tam ovsem vazne chybi a az ho jednou osobne potkam, kopnu ho do zadku za to, ze odesel. Ctvrtou radu hodnotim po patem dilu, ale musim rict, ze je to zvlastni a tezky ukol ... tezko se to hodnoti, kdyz uz zadna postava neni stejna jako na zacatku. Humor dobry, ikdyz byvalo to take lepsi. Kazdopadne stale uchazejici a divat se budu porad, to je jasna vec. Musim rict, ze Misfits je neco, co me totalne prekvapilo a hlavne me dostali od prvniho dilu. Tleskam! "Save me Barry." :-D :-D ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tenhle serial je neco! Po par minutach jsem v tom byla az po usi. Pilot je naprosto bezkonkurencni a i kdyz si vsechny dily neudrzely jeho uroven, je to porad tak uzasne jine nez ostatni serialy (je to drsne, sokujici, sproste a vtipne tou spravnou merou). Perfektne napsane a zahrane postavy, skvela hudba, senzacni zabery, skvostne intro. Zamilovala jsem si vsechny a vsechno a uz se nemuzu dockat pokracovani...********************** Nehodnotim treti serii, protoze bych musela jit o hvezdu dolu. Po odchodu Roberta Sheehana uz to prestali byt Misfits, jeho nahrada v podani Josepha Gilguna je otresna a trapna. Hlasky site na miru Nathanovi on proste pohrbiva. Obrovske zklamani! ()

Galerie (496)

Zajímavosti (32)

  • Pro propagaci 1. série byl využíván virální marketing. Na Facebooku a Twitteru si postavy dopisovaly a přidávaly tak k ději další materiál. Objevily se rovněž bonusové klipy, které byly natočené přímo pro server YouTube. (Maruškaa)

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama