Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je opodstatnené, že tento snímok sa bude naveky zrovnávať s PA. The Asylum je tvorca mockbusterov a tento snímok mal za úlohu PA všemožne napodobovať. To bol cieľ. Lenže tvorcom sa podarilo stvoriť snímok, ktorý ak by existoval vo svete kde nevznikol PA, mal by veľké šance aby sa stal malým veľkým zázrakom. Aj keď je viditeľné, že formálna ( triková ) stránka nieje na veľmi vysokej úrovni a filmári si to uvedomujú, pričom si pomáhajú všemožnými špekulantstvami ( scéna, pri ktorej sa zatvoria dvere od skrine a zakryje sa tým pádom kamere výhľad a mi automaticky nič nevidíme, ale počujeme ), má to v mnohých scénach atmošku a niekoľko obstojných nápadov. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Upřímně... Až do 01:01:43 jsem si skoro myslel, že by to mohlo býti autentické, jelikož mi to tak opravdu až přišlo... Nicméně v uvedeném čase, kdy v levém dolním rohu je viditelně ruka, které stahuje peřinu (jak se toto mohlo pánům tvůrcům stát, netuším), jsem byl na 100% ubezpečen, že je to nahrané... Ano ano, řekněte mi, že je to natočené v duchu Paranormal Activity, ale fakt to vypadalo jako pravda... :) Nicméně i tak to není až tak lepší než Paranormal Activity... Sice se tam děje více věcí, více lekaček, víc se u toho člověk dokáže bát atd... Nicméně některé scény tam býti opravdu nemuseli a rád bych se kouknul na film tohoto rázu, který by mne OPRAVDU dokázal vyděsit, i kdyby to bylo jenom nahrané... P.S.: Nechápu moc WARNING na plakátu... :) ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Priznám rovno že mňa ani originál s názvom Paranomal Activity v dobe uvedenia nedokázal zaujať a keď som si pozrel túto nehanebnú kopíračku, je výsledok rovnaký. Ako môže fungovať napodobenina už tak amatérského filmu? Hodinu a pol sledujeme ako sa sem tam zapne televízor, ako sa otvoria a hneď zas zatvoria dvere či uvidíme stopy chodidiel na strope. Jediné čo stálo za pozonosť, bola tá mladá sympatická cica, ktorá tu na záver ukáže svoje prednosti. Samotný záver nie je vôbec šokujúci, pretože už v úvode je nám ukázané ako to celé dopadlo a že sledujeme len zábery nájdené na povale domu. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si, když na světlo světa přišla Záhada Blair Witch a pak ji každý začal parodovat (Závada Blair Witch) nebo dokonce natočili pokračování? Tak přesně o tomhle Paranormal Entity je. Jen vykrádání "úspěšného" Paranormal Activity a podobný název jim pomáhá k tomu, aby si jej lidé s tímto hororem pletli (já osobně jsem film stáhla pod názvem Paranormal Activity 2 :D). Opět se ocitáme v domě, ve kterém straší. Syn se rozhodne natáčet pokoj své sestry a matky a obývák, aby přišel na to, co se veskutečnosti děje a my jsme svědky nevysvětlitelného zavírání a otevírání dveří, rozsvěcování lamp a padání předmětů ze zdi, nemluvě o stopech z popele na stropě (Paranormal Activity měl stopy z mouky na zemi). A to "strašidelné" postávání v místnosti v tranzu už taky nikoho nevyděsí. Narozdíl od Paranormal Activity ale v Paranormal Entity uvidíte několikrát obří ženská ňadra a to už je velký důvod, proč se na to asi většina mužského pohlaví bude těšit. (Vlastně stejně jako v Záhadě Blair Witch 2 :)) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že jsem se nebála. Naopak! Při sledování PE v jedenáct hodin večer ani není možné se nebát. ALE! Herci nesympatičtí, kamera opravdu mizerná (při tomto snímku mi to bylo až nepříjemné oproti PA1 a 2) Ovšem jakmile se začali točit filmy typu Záhada Blair Witch, REC, PA, nastala doba handycamer a filmy točeny tímto způsobem nelze spočítat na prstech jedné ruky. V jednu chvíli jsem přemýšlela, jestli film nedokoukám další den, protože hororová atmosféra na mě působila o 106. Nakonec jsem film úspěšně zhlédla a docílila toho názoru, že nebylo nutné, aby někdo tento film točil. Pro zpestření nudného večera budiž. Dvě lepší. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)

Reklama

Reklama