Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Hm ... tak to bylo řádné zklamání. Spíš než Paranormal Entity by se to mělo jmenovat PARANORMAL DEMENTITY. Napětí téměř nulové. Jenom samé heky, trapné zpovědi atd. Těšil jsem se až to skončí, a to mám PA rád !!! Jediné pozitivum bylo, že jsme mohli zahlédnout na 1 vteřinu prsa Samanthy ve vaně a potom ještě na konci, na trapném konci ... podotýkám. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Paranormal Entity pochopiteľne nie je nič iné, len ďalší mockbuster spoločnosti The Asylum, tváriaci sa ako avizované pokračovanie prekvapivo úspešného Paranormal Activity. Okrem očakávaného vykrádania utranízkorozpočtového hororu Orena Peliho sa však Asylumáci predsa len pokúsili o nejaké menšie inovácie, trochu sa inšpirovali aj skvelým The Entity z roku 1981 a nakrútili tak v podstate regulárny príspevok do rozrastajúcej sa rodinky handycam hororov. Paranormal Entity je asi najpozerateľnejší a najserióznejší asylumácky počin, čo som mal doteraz možnosť vidieť (aj keď na amatérsky sa tváriacom ručnokamerovom horore toho pokaziť veľa nejde) a mňa osobne zaujal o čosi viac, než neskorší oficiálny prequel Paranormal Activity, čo je vzhľadom k tomu, že ide o produkt spoločnosti Asylum prekvapenie... ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Série Paranormal Activity rozjelo šílenství podobných filmů, kde chce každej na tomhle tématu vyděla balík. Oproti již zmíněnému PA jde o celkem povedenou řež s parádní duchovní atmosférou, ale tajemno úplně zmizelo a rovnou nás tvůrci hodili do mašinérie, kde se všechno hýbe, lítá a aby co nejvíce děsilo. Kvůli tomuhle je PE jednoznačně slabší bratříček, ale alespoň jsem se nenudil. 45% ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Priznám rovno že mňa ani originál s názvom Paranomal Activity v dobe uvedenia nedokázal zaujať a keď som si pozrel túto nehanebnú kopíračku, je výsledok rovnaký. Ako môže fungovať napodobenina už tak amatérského filmu? Hodinu a pol sledujeme ako sa sem tam zapne televízor, ako sa otvoria a hneď zas zatvoria dvere či uvidíme stopy chodidiel na strope. Jediné čo stálo za pozonosť, bola tá mladá sympatická cica, ktorá tu na záver ukáže svoje prednosti. Samotný záver nie je vôbec šokujúci, pretože už v úvode je nám ukázané ako to celé dopadlo a že sledujeme len zábery nájdené na povale domu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A společnost Asylum opět kopíruje tentokráte si vzalo na mušku slavnej Paranormal Activity. A můžu říct že tohle se jim povedlo. Dyke nikdy nebude nijak moc dobrý režisér a už vůbec ne herec, nu což. V domě straší a lide si to točej na kameru. Těm co přišlo PA nudné tak tohle si myslím je nudit nebude, je tu o dost víc věcí, ne že by PA bylo horší. Nejvíce mi vadilo to strašný chování toho kameramana(Dyke) kterej se mi zdál dělal naschvály. Jde ale vidět že tyhle filmy Asylumu celkem jdou(když si odmyslím The monster kterej dopadl špatně) už teď se těším na jejich Alien origin. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)
  • Vo filme je spomenutá postava Marona, démona zo starogermánskej mytológie, ktorý znásilňuje ženy počas spánku. V skutočnosti však Maron patrí do starogréckej mytológie a spomína sa len ako potomok boha Dionýza a ako kňaz boha Apolóna. (AxelWers)

Reklama

Reklama