Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to novodobá tvorba Wesleyho Snipese, tak se to překvapivě dá. Je tam sice spousta věcí, který mi vadí (třeba kamera), které nejsou dokonalé (přehlednost - chvilkama jsem úplně nevěděl) a některé tam prostě chybí. Ale jak řikam, Wesley mě překvapil, že je docela ve formě, ale sláva už je asi nenavratně pryč. Prostě béčko, ale dá se ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vesly se nám patrně díky nějaké nadržené kikině z berního úřadu vylízal ze svých daňových přečinů a poučen z předchozích nezdarů zvolil novou, geniální taktiku, jak se vyhnout budoucímu placení daní a přitom nebýt jedničkou draftu na několikaletý basketbalový kontrakt v dresu SingSing Fuckers. Točením slaboduchých béček budou totiž jeho zdanitelné příjmy natolik zanedbatelné, že nebude stát IRS ani za místní šetření nadměrného odpočtu dépéháčka. Netvrdím, že se mi z toho chtělo vyloženě Blade, ale u urostlého černocha jeho formátu by jeden očekával větší kalibr! ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Pri filme kde hrá Snipes, Bell a Daniels s hodnotením v červených číslach som čakal väčší masaker. To, že je príbeh lacný by mi nevadilo. To, že je ale poslabšia aj akcia už vadí. Snipes je síce ultra borec, čo sa týka martial arts, ale je trochu nevyužitý. Zato Zoë Bell a Gary Daniels sú úplne nevyužitý. Gary predvedie pár kopov v záverečnej bitke a Zoë spraví dva kopy a aj tak dostane nakladačku. Ako mínus u mňa pôsobili aj tie akože psychadelické zábery (spomalovanie, hra s farbami, deformácia obrazu...). Zbytočný film. Serefiniho by som najradšej posadil pred obrazovaku a púšťal mu stále dookola filmy s Tonym Jaa a Scottom Adkinsom aby sa trochu inšpiroval. 45% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Doteraz som vždy pevne stál za Wesleyho eskapádami, ale tentraz to bolo naozaj príšerne natočené. Bitky sú síce o niečo tvrdšie a Snipes väčšinou vyzerá husto, ale nič poriadne nevyvažuje blbý príbeh a divné vizuálne prelínačky to úplne pochovávajú. Škoda, že takýto pád prišiel akurát teraz, keď JCVD a SS šplhajú späť na vrchol béčkovej zábavy... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Béčkový akční průměr s prostinkou historkou, spoustou filtrů a žánrových klišé, který se ke konci už poněkud vleče. Přestřelky jsou sice nudné a občas působí svým monotonním tempem "jednu já-jednu ty" téměř komicky, ale kontaktní souboje vypadají dobře, střih není rušivě zběsilý a Wesley vypadá jako by věděl co s rukama. A o nic jiného než o souboje a přestřelky tu vlastně nejde. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama