Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (872)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nakonec spíše průměrná komedie, na které je až moc vidět, že je spíše slepencem vtipných a méně vtipných historek, které má držet pohromadě jakýsi příběh. Naštěstí ty vtipné scénky převládají a hlavně je tu ale famózní Cameron Diaz, která si celej film ukradla pro sebe a sází hlášku za hláškou. Jediný, kdo ji z herců stačí je Jason Segel, který je ve filmu sice dost málo, ale každou scénu si náležitě užívá. I tak mám ale pocit, že se z celého filmu dalo vykřesat mnohem víc a některé postavy zůstaly dost nevyužité (Timberlake, děti). Ale už jen kvůli té Cameron, která mi ve svých posledních filmech přišla spíše protivná, se na to vyplatí kouknout. Nudit se s ní rozhodně nebudete. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"CO ČLOVĚK MUSÍ V ŽIVOTĚ POSRAT, ABY SKONČIL JAKO TĚLOCVIKÁŘ?" Tak tohle Cameron tvrdě projela, jelikož hysterická Veverka Lucy Punch byla výrazně víc sexy a tělocvikář Jason Segel (i na tom žalostně malém prostoru co měl) výrazně vtipnější. Přirovnání k BAD SANTOVI co do nevtipné nekorektnosti perfektně sedí. Scenárista měl radši zapracovat na interakci úči s dětmi. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý opak Sex Tape.Iritující postavy, stupidní scénář, nulový humor.V týhle rádoby komedii mě nebavilo vůbec nic, kromě toho jak mokrá Cameron Diaz myje auta.Přesně ten typ komedií, které se snaží být trochu ostřejší a přitom jsou to jen politicky korektní a kýčovité mrdky a má to o 13% větší hodnocení než povedený Sex Tape...bych blil ještě tejdny z těch vašich mozečků.25%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

K tabuli půjde…, nehlaste se tak vehementně, Apatowe! Tak koho pak dnes vybereme… Vám, Rogene, rovnou píší za pět a klidně si běžte stěžovat za ředitelem ve věci mé zaujatosti. Jen bych vás chtěl upozornit, že já jsem ředitel. Tak třeba.. Kasdan… No, Jan Amos by nad vámi nejásal. Občas se objeví nějaký výkřik z hlušiny, o nekorektnosti by se dalo diskutovat, smíchu rozdáváte jak daňový úřad. Mrcha šla Cameron k pleti (kdyby ji šlo pod nánosem make-upu najít), Veverka byla zralá na odstřel (jestli časem nepošla na otravu šminkami) a Timberlake? Ač jeho hudba člověka zbavuje břímě heterosexuality, má u mě bezvýznamné plus, že se nebojí ze sebe udělat vola (i když při „bezpečném sexu“ to bylo už přes čáru). Nepotěšil jste mě, Kasdane, a ani já vás nepotěším. Píši tři méně.. P.S.: To tělocvikářovo gesto na konci jsem nepochopil. Znamenalo to snad, že si zajdou na dvě zmrzliny..? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom sranda. Nejde to síce moc do hĺbky, ale dobre to korčuľuje medzi klišé učiteľských a romantických filmov (podobné parodovanie ako pri KOPAČKÁCH). Keby hlavná hrdinka mala o niečo prepracovanejšiu psychológiu mohla to byť pecka. Aj tak ma však prekvapilo, že Cameron dokázala svoju postavu uchopiť v celkom zaujímavej šírke. Je to tak na tých 60 - 70%... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Film získal na Teen Coice Awards 201 tři vítězství. Za Nejlepší film, herečku a herce. (Terva)
  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno