Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (570)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Vtipná a zábavná romantická komedie se bohužel stala raritou, takže si tyhle mimořádné úkazy musíme hýčkat. Už samotné povolání profesionálního bořiče vztahů má slušný komediální potenciál. Když pak hlavnímu hrdinovi postavíte do cesty šťastně zamilovanou ženu s prakticky dokonalým snoubencem a donutíte ho, aby se snažil, jako by mu šlo o život, je o zábavu postaráno. Vanessa Paradis je stále stejně sladká a Romain Duris opět potvrzuje svůj komediální talent. A pěkně to mezi nimi jiskří. Manželská dvojice hrdinových pomocníků pak úspěšně vymazává potenciální hluchá místa a je neselhávajícím zdrojem humoru. Bravo! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když už američané spáchají podobnou infantilní sračku, osadí ji například seňorou Lopézovou, takže pokud člověk zvrací nad obsahem, může se alespoň kochat formou! Absolutně mi hlava nebere, jak si charismatický fešák jako Džony mohl uvázat na krk takové monstrum, o které by zdravý, heterosexuální jedinec neopřel ani kolo. Paní Rajská byla hnusná, už když cedila přes ten příkop v horních jedničkách "Žolitaksy" a musím říct, že roky k ní byly opravdu nemilosrdné. Mít něco takového doma, to je na celoživotní Deppku. Navzdory všem těm čtyř a více hvězdičkovým gayům a latentnímu Františkovi z Liberce musí Verbal s politováním konstatovat, že i francouzská komedie je mrtvá. Ať žije ta italská? ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, kdyby to nedávali v televizi, ani by mě nenapadlo na to koukat, protože jak má film něco společného s Francií, zásadně od toho dávám ruce pryč, obzvlášť, když je v hlavní roli Vanessa Paradise. O co, ale bylo větší moje překvapení, když uplynuli dvě hodiny, film skončil a já jsem byla překvapená jak rychle to uteklo a hlavně, že mě to bavilo. Vanessa Paradise se mi sice nelíbí, ani trochu, ale Romain Duris (hlavně svlečený do půl těla) mi to vynahradil a na konci ten tanec z Dirty Dancing, což sice není můj oblíbený film, ale tady se mi to líbilo. 4* ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Je to komedie, i když první třetina filmu tomu tak docela neodpovídá. Je to komedie, které bych přidělil přívlastek "z nouze ctnost". Nebo ještě lépe, "mezi slepými jednooký král". Chci tím říct, že komedií (především těch zámořských) se rodí ročně sice hromady, ale jsou povětšinou stupidní. Kvalitních komedií s inteligentním humorem a opravdu vtipných se rodí v posledních desetiletích stále méně a méně, a to i v evropských končinách (dnešní generace scénáristů už asi ztratila smysl pro vkusný humor), a (K)lamač srdcí snad tedy patří mezi ty vkusnější, nám náročnějším evropanům bližší, i když s odřenýma ušima. Éra opravdu humorných, milých francouzských (italských) scénáristicky, režijně a herecky propracovaných komedií je nenávratně pryč. Bohužel. Ani kvalitní chléb bez náhražek už v obchodech nekoupíte. Je "divná" doba ... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat objektivní vysvětlení proč zrovna tahle romantika sklízí takové nadšení, ale z mého skromného pohledu zaválela především dobrým nápadem, eskapádou elegantního vtipu a docela zdatným prokličkováním mezi zaběhnutými žánrovými uličkami, aneb je potěšení sledovat film, u kterého si řeknete a teď přijde tohle… a ono to přijde úplně jinak, než jste si mysleli. 4 a ½. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)
  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)

Reklama

Reklama