Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tento snímek bych nazval fekálním filmem pro děti, který se nebojí zajít až za hranu nechutnosti. Nenastala jediná opravdu hluchá chvíle, pořád se něco dělo a příběh jen lehce moralisticky naznačil, že je někdy lepší být sám sebou, než se za každou cenu snažit být někým jiným a zažít akorát pravý opak. Prvně, co jsem film viděl, se mi docela líbil. Podruhé nemůžu, než udělit plné hodnocení. Knihy nečtu, ale tuto filmovou sérii zkrátka zbožňuju! 95% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

taketo filmi boli kedysi pychou ceskej produkcie pre deti, ale momentalne su im dari v severskych a americkych filmovych studiach... nie je to nic kvoli comu by sa menily historicke knihy, ale deti to urcite potesi a mna ako dospelaka to nerozculovalo ale prijemne a nostalgicky pobavilo... vacsinou ide o nezavysle scenky poskladane do kopy tociace sa okolo hlavnej postavy grega (najmenej sympaticka postava filmu, egocentricky idiot ktoreho treba prefackat... o dost lepsi je robert capron ako jeho najlepsi priatel rowley a hlavne chloe moretz, ktorej je na skodu dost malo), ale vdaka dobrej rezii thora freudenthala (ktory predtym nakrutil hotel pre psy, ktory sa mi tiez dost pacil) vobec nenudi a obcas dokonca prekvapy i humor urceny rozhodne pre dospelych (hlavne vyber hlavnej ulohy do muzikalu wizard of oz a jej volba piesne)... ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, na film jsem se podívala jenom kvůli Chloe, které tam prostě nebylo dost, takže to celkový dojem nijak nezachránilo. Vůbec jsem od toho čekala něco malinko inteligentnějšího, takhle to byla jedna scéna trapnější než druhá a do toho všeho jsem měla chuť většině herců vyfackovat jenom za to jak se tváří (vážně nechápu kde nabrali takovou hromadu ksichtů).. Na druhou stranu jsem se určitě minula cílovou skupinou, z podobných filmů jsem už prostě dávno vyrostla, tudíž jsem to mohla očekávat :) ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Pro mě příliš dětský, a proto asi jako dospělá tyto problémy a události už jdou mimo mě, ale chápu, že jako dospívající divák, nebo dítě si určitě přijde na své, já jsem se tady s tímto projektem hodně minula, tuto dobu mám už dávno za sebou a opravdu jsem ráda, že už ničím takovým nemusím procházet, dětská léta asi jsou fakt těžká, a zapadnout mezi sebe, taky nelehký úkol. ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Tento film je značně nevyrovnaný. Některé scénky jsou hodně vydařené a pobaví. Jiné jsou až žalostně trapné a nevkusné. Doporučuji vidět, pokud nic lepšího není k dispozici. Na jednu stránku člověka navnadí na hlavního hrdinu, že může vyniknout ve zpěvu, avšak v zápětí obdrží "potupnou" roli, kde opět nemůže předvést co v něm je.. A to, že se změní k lepšímu až v poslední minutě, je až žalostně únavné a nikoliv zábavné. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Rowleyho mámu si zahrála jeho skutečná máma. (HellFire)
  • Knižná séria "Denník odvážneho bojka" bola vo februári 2019 dvanástou najpredávanejšou knižnou sériou na svete. (megajalec)

Reklama

Reklama