Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna ptakovina, ale clovek se proste musi smat. Pribeh tu vicemene neni, je to spis takovy epizodni, proste scenky ze zivota decek ve skole s jejich problemama a zabavama. Misty se sem sice zacne protlacovat nejaky to poucovani, ale nastesti ne nijak vyznamne, vetsinou to jsou proste tu vice, tu mene vtipny/trapny forky. Film navic dost svizne odsejpa, takze nuda nehrozi. Co se tyce hercu, jasne, nemaj moc co hrat, ale i tak jsou dost tragicky a to deti i dospeli. Ale jako 90 minutova oddechovka, proc ne. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takhle, neberte ty 2* tak, že je ten film špatný, on se docela dá, vlastně se na něj dá celkem v pohodě podívat, problém je ale v tom, že to vůbec není zábavné. Tak asi dvě, tři scény jsou dobré, ale ten zbytek je buď trapný, fekální (a toho tu není málo), nevtipný nebo mnohokrát opakovaný (divadelní představení, kde hlavní hrdina hraje strom, to už bylo snad úplně všude...). A právě u tohodle filmu by se měl člověk bavit, ale jestli fakt člověk není děcko, tak se prostě moc nezasměje, max tak pousměje. Jinak je to ale i poutavé, takže nemůžu říct, že bych se u toho bůhvíjak nudil, ale zábavné to fakt nebylo, dějově to je vlastně jenom sled scén ze života Grega, který je takový průměrný kluk, co se neustále blbě rozhoduje, ale vše dopadne dobře, jak jinak. Podívat se na to dá, ale podívaná to je hlavně pro děcka a na můj vkus je taková až moc dětinská. 2* ()

Reklama

uterox 

všechny recenze uživatele

Tento film je značně nevyrovnaný. Některé scénky jsou hodně vydařené a pobaví. Jiné jsou až žalostně trapné a nevkusné. Doporučuji vidět, pokud nic lepšího není k dispozici. Na jednu stránku člověka navnadí na hlavního hrdinu, že může vyniknout ve zpěvu, avšak v zápětí obdrží "potupnou" roli, kde opět nemůže předvést co v něm je.. A to, že se změní k lepšímu až v poslední minutě, je až žalostně únavné a nikoliv zábavné. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Knižní (komiksová) předloha je na 5*. Je to knížka sice primárně určená pro děti, ale nad jejím suchým, jasným humorem se pobaví úplně každý. Přenést tu geniální jednoduchost pár čar a dvou vět, které tvoří většinu gagů, na plátno je dle mě nemožné. Tento film, není úplně špatný, ale je až příliš infantilní. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Príbehy čerstvého šiestaka Grega, ktorý ide do puberty a chce sa stať populárnym na škole no absolútne sa mu nedarí. Knižná séria mala u detí veľký úspech. Film je určený pre ne. Nenudil som sa ani ja, sem tam som sa zasmial, príbeh celkom fajn odsýpal. Taká oddychovka na odreagovanie pre celú rodinu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Knižná séria "Denník odvážneho bojka" bola vo februári 2019 dvanástou najpredávanejšou knižnou sériou na svete. (megajalec)
  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)
  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)

Reklama

Reklama