Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (819)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Největší překvápko za rok 2010..Horor typu Rape&Revenge přímo žeru a tenhle Je snad Nejlepší ze všech!.Ženy opět ukázali, že jsou divoké nejen v posteli..Celý její revenge probíhal krásně bez chybičky se super Efekty a celou dobu jsem ji držel pěsti! Doporučuji Všem milovníkům brutálních exploitationů ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film je rozhodně kvalitně natočený, není to žádný laciný šméčko. Jen ta logika trochu falíruje, ale jinak se na to kouká skvěle. Nádherná příroda, roztomilý americký venkov, prostí lidé, výstřední šerif, zkrátka nic zatracení hodného. Pak tu ale máme kriminální incident, podle jehož byl nejspíš film zaškatulkován jako krimi, ale tím je celý případ uzavřen. Co se děje dál, je už jasně dané dle principu hororu. A právě zde cosi do sebe naráží a celkově to kazí dojem z filmu. A teď to trochu zaspoileruji. Kdyby dívka, napuštěná jistě kvalitním vzorkem, dívka, nad kterou se zavřela vodní hladina, nadobro zmizela a vrátila se jako nějaký duch lesa, který postupně chlapce krapet postraší - je to fajn. To je prostě horor. Zdálo se mi ale, že je to nakonec jen a pouze trochu sadističtější thriller o pomstě, ale prostý jako video z Kruhu. Pak ale je mi záhadou, jak se za pouhý měsíc stal z nešikovné dívky Bear Grylls říznutý MUDr. Lecterem, dále pak přezdívaná jako paní Skládačka. Ne, tahle verze Saw mě svým příběhem za smysly nevzala, přesto to ale bylo prima pokoukání. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Horor dobrý, ale od začátku předvídatelný. Obrovská brutalita a hlavních aktérů znásilněné ženy mi nebylo ani trošičku líto a přál jsem jim daleko horší věci. Nejhůř dopadl Johnny a vůbec se nedivím. Neviděl jsem předchozí verzi ze staršího roku, ale co čtu komentáře, tak REMAKE byl o dost lepší.. 7/10 = 78% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Možno to prekročilo tieň svojho predchodcu, ale aj cez áčkový vizuál oboma nohami stále pevne stojí v bažinách béčkovej produkcie (aj cez nadšené reakcie večne sklamaných hororníkov). Linearita nie je prúser, žial zlyháva motivácia, postavy sú tragicky jednorozmerné a karty vyložené po troch minútach. So slzou v oku spomínam na Eden Lake, kde som postavy behom chviľky miloval a nenávidel. Tu prázdnota. No a Sarah Butler nech je akokoľvek pekná a odvážna, tak pri tých jej drsných replikách by som jej neveril ani dieru medzi nohami. 55% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Slovy Grimpa: Mučeníčko to je moje potěšeníčko. Násilí a msta. Jednoduchý příběh o holce, kterou si podalo pár vidláků a ona jim to pak vrátila i s úroky, funguje velmi dobře a takřka bez vážnějších nedostatků až do scény se „zmizením“. Pak publikum začne trochu pochybovat o tom, co se mu to snaží tvůrci namluvit a nepřidává tomu ani moc fakt, že se divák musí zákonitě ptát, kde vzala jedna z postav náhle takovou sílu? A pak bych vytkl sem tam až přílišnou stylovost v podobě havranů či červených očí. Jinak ale film plní svůj účel, to se mu prostě nedá vzít a i při nepříjemných scénách člověk zaujetím nechce odvracet zrak, takže ode mě jsou to slabší 4*. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Herci nebyli až na dva případy, které nekrylo pojištění, zastupovány kaskadéry. První je skok Jennifer z mostu do řeky a druhý je pád Matthewa ze schodů. (Othello)
  • Keď sa Jennifer (Sarah Butler) nasťahuje a prvýkrát ide na toaletu, voda je tmavohnedá. Keď do nej vhodí mobil, voda vo WC je výrazne čistejšia. (Pat.Ko)
  • Po castingu měli herci pouze dva týdny na přípravu role. (Othello)

Reklama

Reklama