Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (819)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Originál neznám, ale upřímně jsem nadšen že vznikají tyto remaky kdysi zapomenutých a ve své době obyčejných hororů (Poslední dům nalevo, Craziers, Úsvit mrtvých). Nejedná se o rozhodně špatné kousky. Chce to hlavně totálně se oprostit od teenage a notně přibrousit násilí. A výsledek se dostavuje. Neříkám že by mě I Spit on Your Grave ve své první polovině kdovíjak bavil, ale druhá polovička je už naprosto jiný šálek čaje. Pomsta je sladká a hrdince jsem upřímně a nepokrytě fandil. Bylo mi naprosto jedno co zbyde z "našich" hošánků. Podobně zaměřený Last House on the Left se mi ale líbil trošku více. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale osamocená, poměrně přitažlivá spisovatelka, si na samotě u lesa tak trochu říká o trochu toho sexuálního povyražení s místními vidláky. Ti však místo dokonalé znalosti 101 nejvzrušivějších poloh kámasútry v prostředí vyvoněném svíčkami dávají přednost kombinaci pistole, násilí, orál, anál a to civilizované slečince zrovna nevoní. Samozřejmě ji trochu chápu, rozumím i její touze po pomstě, ale příliš mne to nebavilo. Takže oko za oko, zub za zub, louh za chlast, penis za vagínu, ale to je tak všechno. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo po mně kamenem, já po něm (ztvrdlým) chlebem aneb psychický teror a mnohonásobné znásilnění odměněno očistnou koupelí s louhovou pěnou, něžným mazlením s doteky vran, jemným zástřihem toho přebytečného v oblasti genitálií a dlouhotrvající anální rozkoší zakončenou vyvrcholením přímo do srdce.. Tuctové, nepříliš chytré první dvě třetiny a ta poslední jen představuje samoúčelnou torturu bez pocitu zadostiučinění, po které vlastně nevíte, kdo tady byl perverznější úchyl. I na S.Butler jde vidět, jak ji ta role nejde příliš přes pysky a že členové štábu ji jen k něčemu přivázali objekt pomsty, ona přišla na scénu, udělala šplouch, pích nebo šmik a šla si zase za vizážistkou přežehlit vlasy. Jiný remake, Poslední dům nalevo, u mě vítězí na celé čáře a já tímto lehce jedovatě spit on your movie, pane Monroe.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku nám je Jenn představena jako hloupá fiflena, která si ráda koupe mobily v toaletních mísách. Pak když se příběh strne v její prospěch je těžké přejít na její stranu a fandit jí v jejích krutostech. Začátek se mě vůbec nelíbil a ani mě tohle nikdy nebavilo u podobných filmů. Po otočení se bylo na co dívat, sice by to bez toho začátku nešlo, ale začátek ten fajnový zážitek pokazil. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Snad jeden z mála remaků, který svého předchůdce nekopíruje de facto záběr po záběru, ale jde si tak trochu i vlastní cestou a i závěrečné vraždičky dopadnou trošičku jináč, než v původním kousku, oproti kterému tenhle revenge napínák dokonce i docela odsýpá. A i když to nejni kdovíjakej zázrak, nebyla jsem nijak zvlášť odvařená a z hadru už jsem to taky smázla, pořád má u mě tenhle od nasraný naivky poplivanej hrobeček velkej plus právě za to, že po všech těch Vtipnejch hrách, Recech, nebo Upírkách, co si je máte pustit dovnitř, nekoukám dvakrát na do mrtě stejný film s líbivějšími herci. 60% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Po castingu měli herci pouze dva týdny na přípravu role. (Othello)
  • V původně zamýšlené verzi scénáře měla Jennifer (Sarah Butler) do chaty přijet se svým psem. Ten byl ale na poslední chvíli ze scénáře vyškrtnut, jelikož by najmutí takto vycvičeného psa přesáhlo původní rozpočet. (Conspi)
  • K MPAA šlo celkem sedm různých sestřihů filmu, aby se dosáhlo ratingu R. (Othello)

Reklama

Reklama