Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne, ne. Doby filmů Blbý a Blbější, Něco na té Mary je nebo Já, mé druhé já a Irena už se opakovat očividně nebudou. Bobby a Peter nám vyměkli a když už se někde snaží přitlačit na pilu, nepůsobí to vtipně. Nicméně Hall Pass nejde šmahem odsoudit. Je to v podstatě průměrná komedie, kterou drží nad vodou jen příjemný Owen Wilson a potěšila mě i účast Jenny Fischer. Nicméně po zhlédnutí vám prakticky celý film vyšumí do 5 minut. Doslova. Film jsem viděl zhruba před půl hodinou a málem jsem jej zapomněl ohodnotit. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Strašná pi..vina. Přestárný Owen Wilson s ještě slizštějším Jasonem Sudeikisem. K tomu dvě ani né moc pěkné herečky jako jejich manželky. Příběh? - Tam nějaký byl? Takže nic. Humorné tam taky nic nebylo. Leda tak ve snu. A proboha, co v takové blbosti dělal Tyler Hoechlin to nechápu, tomu víc sluší být pohledným vlkodlakem, kterému slovo úsměv nic neříká. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jestliže u některých herců bude bolestivé pozorovat, jak jim narůstají vrásky, je to případ Owena Wilsona. Jeho ulízaný tatíkovský nekňuba je zde vážně politování hodnou postavou... což ale zřejmě paradoxně znamená, že to ten chlápek zahrál dobře. Na Rkovou komedii překvapivě pravdivý/odvážný scénář. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Hall Pass mi namasíroval bránici jak stokilová thajka, takže můžu všem s klidným svědomím doporučit. Parta sexuálně frustrovaných čtyřicátníků co dostane propustku od zoufalých manželek má sama o sobě zábavný potenciál a Wilson i Sudeikis ho těží až na dřeň. Když se po několika dnech strávených hulením a přežíráním konečně namotivují a falešným sebevědomím vybavení začnou obrážet bary a diskotéky, narazí na drsnou realitu. Po uhlazených ženáčích zástupy modelek nevzdychají. Zoufalé pokusy ošustit cokoliv dostanou pod ruku jsou právě to nejzábavnější a Sudeikisovi přijde vhod i šikovnost provozovat falešný orál:) Standardně očekávaný přechod k uvědomění si a romantice naštěstí zabije humor až v poslední dvacetiminutovce, tak si tu hvězdičku za nadprůměr bez debat zaslouží. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie pojednávající o tom, že i když máte možnost hřešit, z lásky ke své ženě to neuděláte. Prostě jen další kýč. Čekal jsem, že se alespoň zasměju, ale těch gagů bylo pomálu a dialogy taky příliš nebavily. Přesto dám 50%, protože i přes okatá negativa tu byli herci, kteří mi nebyli protivní a i když jsem se příliš nesmál, vyloženě jsem se nenudil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)
  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)

Reklama

Reklama