Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Komedie typu American Pie, která má všechny pro i proti zcela odpovídající žánru. Fekální humor, sprostá slova, sex, sex, sex... Zároveň si ale v této přiblblé komedii poslechneme mnoho postřehů z manželského života. Nedělám si iluze, že někdy alespoň zdánlivě pochopím americký styl života, jedno ale mají všichni chlapi společné. A o tom především je v této komedii řeč. Myslím, že nejvíc se budou smát padesátníci, ti už rezignovali. Čtyřicátníci žijící v manželství se zasmějí, zamyslí a chytnou lehkou depku, a ostatní...ty to nebude asi bavit vůbec. Ale já úplně vidím svý vrstevníky, když dostanou volno od starý a slintaj při pohledu na každou servírku...(a mě to asi taky čeká)... mnoho věcí je tu ze života, a kdo to popírá, onanuje ještě dnes...70% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

farrellyovka balancujuca na hranici trapnosti (ako sme si na to u ich poslednych filmov zvykli) a kopirujuca svojim stylom tak trocha momentalneho krala komedii juda apatowa, zachranena niekolkymi vtipmy u ktorych som vybuchol smiechom. skoda ze to ma viac hluchych miest ako tych skutocne vtipnych, ale prezit sa to da... ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Bože, tohle bylo jak propagační video pro kampaň "Zachraňme tradiční americké rodinné hodnoty". Postavy byly příšerně generalizované, ženské tady byly pomalu šlapky a chlapi zase neschopní idioti. Některé vtipy mi silce sedly, ale brzy je zabil fekální humor, kterým se tady zrovna nešetří. Jestli mělo být cameo Arnieho Hammera vtipné, tak mi asi něco ušlo. To samé platí o vlasech Owena Wilsona, který měl asi stejného kadeřníka jako Nic Cage. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bratři Farrellyové se rozhodli přijít s další komedií. Co od ní čekat? Nic. Týden bez závazků je nudná plochá podprůměrná podívaná, která se ani nesnaží o trochu invence či inteligentního humoru. Vše obstarává rutina, humus a nezáživnost, podpořená nevýraznými a nesympatickými herci. Navíc veškeré pozitivní prvky zabije naprostýma WTF na konci. Prostě a jednoduše špatný film který se snaží být víc než je a moc mu to nejde. ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená komediální oddychovka, kterou je třeba ocenit už jenom pro minimální výskyt trapných a nevkusných momentů, což lze v případě bratří Farellyových bez nadsázky označit za husarský a chvályhodný kousek. Po většinu stopáže se hláškuje jedna radost a všemožné chlapácké patálie mají vtip a šmrnc (golfový vozík by rozesmál i Šíleně smutnou princeznu). Jen se nemohu zbavit dojmu, že Owen Wilson se při natáčení zřejmě necítil zcela ve své kůži, a to už jenom z toho důvodu, že tu údernější polovinu ústředního dua zcela bez diskusí představuje Jason Sudeikis. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)
  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)

Reklama

Reklama