Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Těžká frajeřina. Primát filmu spočívá v tom, že jej napsal primát. Nebo dva primáti. Každopádně neschopnost natočit něco tak jednoduchého a archetypálního, jako je film o mimozemské invazi, hraničí s filmařskou imbecilitou. Ve Skyline se nepodaří lautr nic, krom asi dvou velmi komických momentů (těžko soudit, zda záměrně) - rád bych na tenhle film aplikoval nějaký jednotící výklad, ale on se nachází ve stádiu absolutního chaosu. Objektivně jedna z nejhorších žánrovek, co jsem kdy shlédl. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, mám taký dojem, že budúcnosť bratov Strauseových sa skončila. Aspoň teda čo sa týka očakávaní ich ďalších projektov v mojich očiach. Takýto vypatlaný sci-fi blud som už dávno nevidel, a ak by som to mal laicky k niečomu prirovnať, tak asi k (novším) seagalovkám sci-fi žánru. Film je äplne bez príbehu, pretože zmyselnejší príbeh majú aj polhodinové porná na internete, s absolútnou demenciou konania takmer všetkých postáv a takmer každej situácii, hudba absolútne netrafila žáner a režiséri svoje remeslo. Od tohto ruky preč a oči a uši tiež! 15%. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Brother Strause mi AVPR pekne skazili deň, páč Alienom ani Predátorom béčko nepristane a tak Skyline som ignoroval a nevidel žiadny trailer. A vuala. Skyline je béčko ako remeň a ako také vykráda všetky známe sci-fi posledných rokov (Matrix, War of the Worlds, The Mist, District 9). Vykráda však ku prospechu veci a v priebehu sledovania ma film čím ďalej tým viac prekvapoval čo že nám to za 10-20 mil rozpočet títo špecialisti na efekty priniesli. PS: SONY sú pekne naštvaný, pretože zaplatila firme Hydraulx aby vyrobila pre Battle Los Angeles špeciálne efekty a tá im nepovedala že už pracujú na podobnom projekte (Skyline). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Po AvP:R jsem Strauseovic bratřím položil v Dutchově stylu otázku, jestli u Twentieth Century Fox teď brousí tužky a nyní vidím, že i tahle práce by pro ně byla příliš zodpovědná.. Bayovi chudí příbuzní (myslím rozpočtem, duchem to vyjde nastejno) se sice mohou ve svém vykrádačském sci-fi opřít o obstojné triky, ale co je to platné, když jakmile nějaká postava otevře ústa, ocitneme se v žánru komedie. Samozřejmě u podobných snímků nečekám řečnické obraty Cicera a hloubavé myšlenky antických filozofů, ale taky nemusí postavy mluvit a jednat jako úplní idioti. Zanedbatelná pochvala autorům za to, že neukončili invazi evidentně technicky vyspělých mozkožroutů chřipkou, rýmou a nebo chrabrým americkým prezidentem s leteckým průkazem.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neskutečně blbý film. Vážně, mohl bych psát, že Skyline je nudný, zdlouhavý a o ničem, ale slovo "blbý" vystihuje vše. Nehereckými nevýkony víceméně všech, kteří se na plátně objevili, počínaje a vykradačskou režií a scénářem, který napsaly děti ve zvláštní mateřské škole, konče. Jednu hvězdu dávám za vcelku sympatický vzhled vetřelců a za závěrečnou bitevní scénu, ve které bylo vše, co předchozí hodině a půl chybělo. Tedy vyjma herectví.__P.S. Co tohle dělalo v kinech? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V srpnu roku 2010 oznámila společnost Sony Pictures Intertainment, že zvažuje podat žalobu na bratry Strausovi za údajném plagiátorství některých scén z jejich snímku Světová invaze (2011). V březnu roku 2011 však společnost Sony oznámila, že nenašla žádnou podobu, čímž byli oba bratři očištěni. (Terva)
  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)

Reklama

Reklama