Reklama

Reklama

Agent pohraniční stráže Jim Rhodes (Steve Austin) právě přišel o manželku. Na její ztrátu se snaží zapomenout hluboko v lesích Montany, kde vychovává svou dceru. Když se mu ji ale ozbrojená skupina pokusí unést, je Jim rozhodnutý zabíjet. (ssfan)

Recenze (58)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Texas na začátku mi přišel jako Bulharská skládka ale nějak to holt muselo začít.Pak se to naštěstí přesune do krásně zalesněných hor a i když to má strašně debilní děj tak je radost na ty obrázky koukat.Stone Cold je sympaťák jenže bohužel moc hereckýho talentu nepobral.Ve wrestlingu patřil mezi moje nejoblíbenější bijce ale ve filmech se pere tak nějak podivně.Je vidět že důkladně sledoval filmy s Rambem protože pořád ořezává pazourkem nějaký klacky a pak s nima napichuje zlotřilce který mu unesly dcérku.Když to vemu kolem a kolem tak je to pohodovej filmík na sobotní odpoledne ale nic víc. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nemuzu si pomoct ale na to jaky je Stone cold zvire mi porad ve vetsine svych solovych filmu prijde dost nevyuzitej navic tohle je dost nudnej podprumernej a ohranej spis nez akcnak thriller jakych jsou tucty nicmene dve hvezdice mu udelim z toho jednu za tu prdackou bitku Austin vs Daniels skoda ze takhle nevypadal celej film ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, o co se Waxman snažil. Jemu nedochází, že 80.léta už mám všichni za sebou a novodobého terminátora taky nepotřebujeme. Pobíhání po lese a ohánění se klackem kolem sebe umí každý. Stejně jako padat ze skály, nechat se postřelit, zmlátit a následně zachránit svoji sexy dceru. Děkujeme za patriotismus, ale přece jen už jsme trošku vyrostli. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film a rozhodně z těch lepších kde se objevil Steve Austin nebo i Gary Daniels. Příběhy kde se honěj a hledaj peníze většinou nemám rád a i tady je příběh naivní a příprava na trest jako vystřižená z Predátora. Jako celek to vcelku funguje a je to pohodový béčko, co víc od toho čekat? 60% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Austinův vyšší level. Bravo! Film se sice vleče pod dojmem thrilleru, až teprve ke konci to dostane pořádné akční grády, ale celkově to tak trochu mdlejší s občasnými logickými chybkami. Úvodní intro působí jen jako "vole, kamaráde, pojď mi sem zahrát na deset minut, abych měl tvé jméno v titulcích", a k filmu se vůbec nevztahuje. No, sranda. Steve Austin ve filmu padne čtyřikrát do mdlob a dvakrát sjede po břiše z kolmé skalní stěny. He he. Padouši jsou téměř ti samí jako z Hangáru 14. atd. V momentě, kdy to začne být akční, to ztratí tu temnou hloubku budovanou po celou dobu, co se padouši pachtí napříč filmem. Vznikne dojem, že by to šlo natočit lépe a svižněji, ale přesto se to dá zkrátka dokoukat, aniž by vám na stole zbyl popkorn. Kdyby to tak mělo alespoň atmosféru dvacet let starýho Predátora. Za zmínku stojí nestárnoucí ksicht Gill Bellows. Navíc je film od společnosti Naser Group, tak bacha na hlavu. To není druhé Komando. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Eric Roberts, Steve Austin a Gary Daniels si společně zahráli již ve filmu Expendables: Postradatelní (2010), kde se sešli v rolích „záporáků“. (SeBig)

Reklama

Reklama