Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem bratrstev delfíního rohu, republikánských šlapek ani vesmírných kukuřic a navíc se poťouchle vysmívám urputným snahám amerických studentíků o prestižní členství ve všech alfách, betách i omegách. Patrně proto jsem si škodolibě užil to, jak se chlapcům jejich buzerování zelenáčů krásně podělalo i jak se mazáci bořili do vzniklého trusu až po svá vymodelovaná ouška. Nijak zvlášť jsem se přitom nebavil, ale co naplat - uspokojen jsem byl. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Celkem svižná zamotanice, která má perfektní start a jednoduchou zápletku. Za zvuku kytary dává bratrstvo ochutnat svojí sílu všemu, co se jim přimotá do jejich zásadové cesty celistvosti. Problémem číslo jedna je však až mnoho absurdit, které popírají logické myšlení kohokoliv,kdo by se, byť jen na chvilku ocitl v tak průserní situaci. Lehčí nadprůměr pak pečetí herecké výkony všech aktérů,které jsou důvěryhodné a nad míru dobře odvedené.... ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Poučen Murphyho základní poučkou, dle které když se něco může pokazit, tak to si pište, že se to pokazí, nám film přibližuje fungování těch slavnejch americkejch studentskejch spolků. Bezprostředně po zhlédnutí mě napadá jen toto: to radši nikam nepatřit, než patřit k Sigma Zeta Chi! Jinak, musím ještě říct, že jsem si Brotherhood užil víc, než by mohlo mé hodnocení napovídat. Fakticky jsem se bavil, ten má film spád, nemám problém doporučit ho dál. Jen zkrátka je v jeho konci pro mě něco nesmírně iritujícího, něco co se mně však těžko pojmenovává, něco co mě přinutilo odpočítat jednu hvězdičku. 65% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, že se mi zlomil podpatek u těch nových červených lodiček, posral mě holub a ještě mi cestou z auta rupla taška s nákupem. No, nekecej. Nádech, brzy to totiž skončí. A docela dost se toho stane. Solidně využitá dietní stopáž, kterak se zvrtne jedna přihlouplá studentská zkouška. A v tom je možná pro evropského diváka problém. Absolutně na nás totiž nedoléhají ty urputné snahy amerických studentů o „prestižní“ členství ve všech těch beta-mega-omega bratrstvech. Buzerováním zelenáčů to začne, nezvanou návštěvou policejních vozů skončí. Nejeden z nelogicky jednajících hysterických studentů solidně otravuje, takže jim nakonec „úspěch“ po téhle noční šichtě ani nepřejeme. A když už to vypadá na lepší příští, přijde další pořádná facka. Až budu chtít napravit to, co jsem způsobil vykradenou pumpou, zajdu s penězi do jiného krámu stejného majitele. To dá rozum. Ale kdeže!! ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Takto dopdne každý, kto chce patriť do stáda a nepoužíva mozog. Tu je jasne vidieť, kam až mladý dnes sú ochotní zájsť, len aby sa niekam zaradili a cítili sa súčasťou niečoho exkluzívneho, otázkou však je, prečo nemajú tušenia, čo je naozaj v živote podstatné. Množíme sa veselo a takto vyzerajú tí, ktorí znamenajú našu budúcnosť. Smutné, že? Pokiaľ sa aj nájde jeden, čo je ochotný urobiť správnu vec, je okamžite ostatnými zrazený na kolená. Podľa mňa dosť reálne! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama