Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

To šílené tempo mě zanechalo tak naspeedovanou, že jsem bezprostředně poté uklidila celý příbytek... a pak, že mě filmy odvádějí od práce ;-) Mimo zvýšenou tepovou frekvenci a nutkání vraždit - minimálně v jednom případě, se cítím opravdu skvěle, neboť nic nenakopne víc, než podělaný americký univerzitní spolek v totálním průseru! Nicméně, jedno ALE by tu bylo, ten kluk v kufru, co měl být zapomenut... chyba - já nezapomněla. I tak ale platí, že si všichni vedli víc, než dobře a přivodili mně tak skutečně intenzivní zážitek. ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Není nad to, mít partu skvělých kamarádů, uspořádat s nimi párty a zahrát si nějakou tu společenskou hru. Možná budete mít pohovku od krve, možná nepřežijete, ale rozhodně se pěkně zapotíte. Na to vlastně nemusíte být ani členy bratrstva - tenhle film má totiž tak zběsilé tempo, že občas zapomenete i mrkat, aby vám něco neuniklo. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, že se mi zlomil podpatek u těch nových červených lodiček, posral mě holub a ještě mi cestou z auta rupla taška s nákupem. No, nekecej. Nádech, brzy to totiž skončí. A docela dost se toho stane. Solidně využitá dietní stopáž, kterak se zvrtne jedna přihlouplá studentská zkouška. A v tom je možná pro evropského diváka problém. Absolutně na nás totiž nedoléhají ty urputné snahy amerických studentů o „prestižní“ členství ve všech těch beta-mega-omega bratrstvech. Buzerováním zelenáčů to začne, nezvanou návštěvou policejních vozů skončí. Nejeden z nelogicky jednajících hysterických studentů solidně otravuje, takže jim nakonec „úspěch“ po téhle noční šichtě ani nepřejeme. A když už to vypadá na lepší příští, přijde další pořádná facka. Až budu chtít napravit to, co jsem způsobil vykradenou pumpou, zajdu s penězi do jiného krámu stejného majitele. To dá rozum. Ale kdeže!! ()

zette 

všechny recenze uživatele

Neverim, ze se v jednom dni muze posrat tolik veci najednou, mozna to tvurci trosku prekombinovali a zbytecne moc hrotili... Presto divak dostane ve skromne stopazi maximalni akci a napeti. Atmosfera je taky vyborna, za kterou mohou predevsim vynikajici herecke vykony, snad vsech mladych a pro me neznamych hercu. Povedena jednohubka:-)! ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Rýchla jazda s tempom a dramatickosťou 24, ktorá si nedá pokoja ani v druhom akte a drží rýchlosť od začiatku do konca. Miestami sa nevyhla klišé, no to je rozptýlené v zdravej akceptovateľnej miere. Zábavná festivalovka, po ktorej Canon pravdepodobne už čoskoro vyfasuje nejaký akčný štúdiový debut, lebo réžii a narábaniu s tempom niet čo vytknúť. Ja som sa dobre bavil i keď záverečný fubar som prekukol na moju smolu už na začiatku, lebo kamera mu venovala priveľa pozornosti. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama